loader
Foto

Liviu Dragnea, despre codurile electorale, la Vorbeşte liber!, la TVR 1

Vicepremierul Liviu Dragnea a discutat cu moderatorul Sorin Avram despre codurile electorale, în talk-show-ul de miercuri, 28 ianuarie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Pe parcursul zilei, preşedintele Klaus Iohannis are programate consultări cu partidele şi formaţiunile politice reprezentate în Parlament cu privire la priorităţile legislative ale următoarei sesiuni parlamentare. PSD propune la consultările cu preşedintele Iohannis un sistem electoral diferit de cel actual pentru alegerea Parlamentului. Potrivit declaraţiilor reprezentanţilor partidului, PSD propune două variante: un sistem mixt de tip german sau un sistem proporţional, care să ducă la reducerea numărului de parlamentari, în aşa fel încât în Camera Deputaţilor să fie 300 de deputaţi, plus minorităţile naţionale, iar în Senat un număr maxim de 100 - 110 senatori.

Despre punctul de vedere al PSD în discuţiile purtate cu preşedintele la Cotroceni vom afla mai multe de la preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, invitatul lui Sorin Avram la ediţia Vorbeşte liber! din această seară. De la ora 21.00,  la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro, vicepremierul va mai aborda şi subiecte precum: recentele acuzaţii aduse PSD de către Mirce Geoană şi Marian Vanghelie, demisa lui George Maior şi evident, codurile electorale.

În talk-show-ul din prime-time al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 22.50. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Gheorghița Nicolae: „Stând lângă doamna Mărioara Murărescu atâția ani am descoperit în mine calități pe care nu credeam că le am!”

Emisiunea Tezaur folcloric poate fi urmărită la TVR 1 duminica, de la ora 13:00 și la TVR Folclor.

Teatru TV: Producțiile „Scrisoare către un prieten și înapoi către țară. Manifest” și „Inspecțiune”, premiate de UNITER, în 8 mai, la TVR Cultural

Miercuri, 8 mai, TVR Cultural le propune telespectatorilor spectacolele de teatru „Scrisoare către un prieten și înapoi către țară. Manifest”, ...

Campioni europeni la culturism și fitness

Campioni europeni la culturism și fitness

publicat: Miercuri, 08 Mai 2024

În perioada 15-19 mai, Cluj-Napoca devine capitala românească a culturismului și fitnessului.