Liana Stanciu ne pune ”În direct cu viața”, la TVR 2

TVR2 | Luni, 03 Octombrie 2022
De luni până joi, de la ora 17:00, telespectatorii TVR 2 sunt invitaţi să evadeze din agitația cotidiană şi să se bucure de timpul liber sau de vacanţă urmărind ”În direct cu viața”, un program de infotainment difuzat în direct 100%.
in direct cu viata liana stanciu

Gazda emisiunii este Liana Stanciu, moderator, influencer, om de televiziune şi radio care şi-a câştigat credibilitatea cu o mare experiență în presă și o cariera de necontestat în domeniul entertainment-ului și transmisiunilor în direct.

Emisiunea ”În direct cu viața” este construită ca o agendă a celor mai interesante evenimente – fie că sunt culturale, sportive, educative etc. și a fost gândită cu scopul de a fi un reper pentru telespectatori. Informațiile sunt desprinse din realitatea proximă, acele lucruri pe care fiecare dintre noi le întâlnește în viața de zi de cu zi, însă nu mai are timpul necesar pentru a le acorda atenția cuvenită: subiecte interesante, dezbătute cu umor și cu non-conformism.

Invitați/subiecte:

Luni, 3 octombrie - Ioana Ciocan - ArtSafari, (ZOOM) Oltița Cîntec - teatru pt tineri Iași, Ovidiu Georgescu - regizor și Cristina Deleanu despre filmul "Dirijorul tăcerilor"
.
Marți, 4 octombrie Andrei Păunescu, Catrinel Dumitrescu
.
Miercuri, 5 octombrie - Romanitza - cântăreață, YouHub - asociație umanitară
.
Joi, 6 octombrie - Marius Bodochi ///  Claudia Maria Alexa cofondator fundaţia Şansa la viitor și dr. Cătălin Cîrșoveanu membru onorific fundaţia Şansa la viitor

***

"După anii de pandemie, am înţeles cât de importantă este sănătatea fizică şi mentală, starea de bine, într-un cuvânt - VIAŢA. În emisiunea care începe acum, voi încerca să sărbătoresc VIAŢA în toate felurile şi formele, şi mai ales cu toate mijloacele. Aşa că "hai să facem limonadă" din toate lămâile pe care le primim de la viaţă. Va aştept de luni până joi, de la ora 17:00, în direct cu vacanţa, zâmbetul, poveştile, bucuria, mişcarea, spectacolul.... toate într-un cuvant simplu, dar atât de important - VIAŢA", spune Liana Stanciu.

(w640) liana stan

Pentru că suntem în perioada estivală, abordarea subiectelor se va face într-o manieră lejeră, flexibilă, o alternativă de petrecere a timpului liber.

Invitații emisiunii ”În direct cu viața” sunt cei mai buni producători de evenimente, artiști de renume, oameni ai momentului din industria de entertainment, acoperind o paletă largă de subiecte, cu tematici diferite, în maniera unor discuții lejere, pe un ton prietenos, amuzant și degajat.

Cum telespectatorii îşi doresc să afle tot ceea ce este “trendy, fancy, funky, crazy, cool”, rubricile emisiunii acoperă domenii vaste de interes, încercând să trezească interesul publicului: interviuri cu artiști, designeri vestimentari, arhitecți, stiliști şi vedete. Nu lipsesc reportajele despre: noutăți hi-tech, tunning auto, amenajări interioare, idei de vacanță, modalități de petrecere a timpului liber, sport extrem etc.

Muzica „live” şi rubrici precum stiluri de vedetă, trenduri în shopping, idei de călătorii sau propuneri de rețete culinare delicioase și ușor de preparat se regăsesc şi ele în programul emisiunii.

TVR +
Canalul TVR YouTube