"Legături de sânge", un serial despre iubire şi răzbunare

TVR.RO | Miercuri, 08 Decembrie 2021
PREMIERĂ. Surpriză pentru iubitorii serialelor italiene! TVR 2 vă invită să urmăriţi sâmbăta, de la ora 22:10, o poveste dramatică, emoţionantă și incitantă, în şase episoade.

Mini seria „Legături de sânge” („Sangue Caldo” – Italia, 2011)  este o producţie Ares Film, locul unde au fost realizate seriale precum „Onoare și respect” și „Păcatul și rușinea”. În distribuţie îi recunoaştem, printre alții, pe actorii: Manuela Arcuri, Francesco Testi, Asia Argento, Angela Molina și cu participarea extraordinară a actorului Gabriel Garko.

(w640)

Povestea dramatică, emoţionantă și incitantă, în şase episoade, este plină de răsturnări de situație. Regia le aparţine lui Luigi Parisi și Alessio Intruri, după un scenariu semnat de Teodosio Losito iar ficțiunea amestecă elegant melodrama și acţiunea pentru a spune istoria a două femei, mamă și fiică: prima gata să facă orice pentru a-și apăra copiii, iar a doua care, adult fiind, va avea un unic obiectiv - acela de a se răzbuna în memoria părinţilor săi.

(w640)

Acţiunea este plasată la Roma, în 1958, anul în care a fost aprobată celebra lege Merlin prin care s-a pus capăt caselor de toleranţă. Anna Rosi (Asia Argento) este o prostituată care decide să părăsească casa de toleranţă pentru a se căsători cu chipeșul Arturo la Paglia, cunoscut sub porecla de Mister (Gabriel Garko), un tâlhar abil şi inteligent, care pune la cale un ultim mare jaf care să-i permită să ducă o viaţă confortabilă alături de tânăra prostituată cu care are doi copii: Antonia şi Sergio. Trădat de complicele său, Gianni Fontana (Bruno Eyron), care vrea să pună mâna pe toată prada, Arturo îşi pierde viaţa, iar Anna este acuzată pe nedrept de uciderea lui. Copiii ajung în grija Lorettei, prietena Annei, iar banii rămaşi de la tatăl lor ar putea să le asigure un viitor bun. Însă Fontana este dispus să facă absolut orice ca să ajungă în posesia banilor, inclusiv să ucidă. Vor trece mulţi ani până când Antonia Rosi (Manuela Arcuri), acum adultă, se va găsi față în față cu groaznicul Fontana pentru confruntarea decisivă.

(w640)

Îi vom mai revedea, printre alţi actori, pe: Francesco Testi (în rolul Enea Pinin, prieten cu Sergio şi Antonia şi despărţit de ei în copilărie); Angela Molina (în rolul croitoresei Emma Fiele, care o va angaja pe Antonia); Vincent Spano (comisarul de poliție Mauro Malaspina); Sergio Arcuri (Riccardo Bossi, cântăreț travestit cu un suflet însetat de sânge şi de care este îndrăgostit Gianni Fontana); Raniero Monaco di Lapio (Sergio Rosi, fiul mai mic al Annei, care este bun prieten cu Enea); Brando Giorgi (delincventul cu cicatrice Bellaface) și Giulio Berruti (avocatul Manuele Signori).

TVR +
Canalul TVR YouTube