loader
Foto

TVR1 vă propune western-ul „Red Hill” | VIDEO

Vineri, 18 februarie, de la 22.10, este programat filmul australian din 2010 aflat în topul preferinţelor actorilor de top americani.

 

RED HILL (RED HILL – Australia, 2010)
Regia: Patrick Hughes
Cu: Ryan Kwanten, Steve Bisley, Tom E. Lewis

Western, thriller. Shane Cooper, un tânăr ofiţer de poliţie, se mută în orăşelul Red Hill împreună cu soţia lui însărcinată, Alice. Încă din prima zi de lucru, el este primit cu o ciudată ostilitate de către Old Bill, şeful secţiei de poliţie, şi află că Jimmy Conway, un criminal pe care chiar Old Bill l-a arestat pentru că şi-a ucis soţia, a evadat din închisoare. Shane descoperă mai repede decât şi-ar fi imaginat că aparenţele sunt întotdeauna înşelătoare în Red Hill.

Acest film clasic, de acţiune, realizat de australieni, a surprins întreaga comunitate a cinefililor când numeroase personalităţi de la Hollywood l-au apreciat. Actori de top şi realizatori au declarat că Red Hill este printre primele  - dacă nu primul film în topul preferinţelor lor.

Surprinderea a fost cu atât mai mare cu cât bugetul filmului Red Hill a fost unul modest. Una dintre poveştile anectodice care circulă despre lipsa de bani în realizarea filmului a fost că la filmarea scenei în care plouă, pentru că producătorii nu aveau o maşină specială care să creeze ploaie, s-a cerut ajutorul brigăzii locale de pompieri. Aceştia au ajutat bucuroşi la filmări, iar plata acceptată a fost în natură, mai precis în câteva halbe de bere pentru pompieri.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...