loader
Foto

"L.egal 100%", vineri la TVR 3

Vineri, 26 noiembrie, de la ora 15.30, la TVR 3,  Loredana Corchiș vă invită să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "L.egal 100%" cu tema: “Impozitarea vânzărilor de pe platformele de mică publicitate”.

 

Invitatul ediției este avocatul Ciprian Păun care ne prezintă obligațiile celor care desfășoară activitatea de vânzare pe platformele specializate în mod regulat și continuu în scopul de a obține venituri. De asemenea, în această ediție aflăm ce riscă cei care nu se înregistrează la Registrul Comerțului și la autoritatea fiscală competentă.

Avocatul va răspunde și întrebărilor venite din partea telespectatorilor și le oferă acestora câteva sfaturi juridice utile în demersurile dumnealor!

Loredana Corchiș - jurnalist TVR Cluj

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).