Jurnalişti ai Televiziunii Române, premiaţi pentru excelenţă de UZPR

TVR.RO | Miercuri, 29 Iunie 2022
Anca Mazilu şi Tudor Barbu s-au numărat printre cei pe care Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România i-a distins cu premii în cadrul unuia dintre evenimentele de referință ale organizației – Premiile „Eminescu, ziaristul”.
premiile Eminescu ziaristul UZPR

Pe 28 iunie, de Ziua Ziaristului Român, UZPR a premiat din nou excelența în jurnalism. Organizate an de an, în ziua în care Mihai Eminescu a fost scos din viața publică din cauza unui articol despre libertatea presei, Premiile „Eminescu, ziaristul”, celebrează libertatea de exprimare, precum şi vocaţia şi dăruirea profesioniştilor din media.

(w640) premii uzp

Printre jurnaliştii recompensaţi cu premiul de excelenţă „Eminescu, ziaristul” s-au numărat, anul acesta, Anca Mazilu, producător-moderator al emisiunii „Eu pot!” şi prezentatoare a matinalului de weekend „Cu capu-n zori” – ambele la TVR 1, respectiv Tudor Barbu, directorul postului TVR 3.

(w640) Anca Mazil

„Mă bucur foarte mult că atât emisiunea zilnică Eu pot!, cât şi matinalul Cu capu-n zori au atras atenţia breslei noastre. A fost o surpriză pentru mine să primesc un premiu atât de important pentru moderarea şi conţinutul original al programelor, mai ales că până de curând am preferat să lucrez din spatele camerelor. Televiziunea Română mi-a acordat încredere, iar eu i-am răspuns cu această recunoaştere profesională. Deci, e clar că împreună suntem echipa câştigătoare!”, declară Anca Mazilu.

(w500) diploma

Pe parcursul acestei veri, telespectatorii TVR 1 revăd emisiunea „Eu pot!” în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16.50, iar Anca Mazilu îi aşteaptă în direct sâmbăta, de la ora 7.00, alături de Bogdan Stănescu, să-şi înceapă weekendul cu energie şi optimism, la „Cu capu-n zori”.

TVR +
Canalul TVR YouTube