"Suspectă de crimă", joi la TVR 2

TVR2 | Miercuri, 28 Septembrie 2022
Joi, 29 septembrie, de la 20.00, urmăriţi thrillerul "Suspectă de crimă", producţie americană din 2009, în regia lui Doug Campbell.
film

Aflând că iubitul ei se întâlneşte pe ascuns cu Dory, o altă fată din liceu, Bianca Madler pune la cale un plan de răzbunare împotriva rivalei. Împreună cu două prietene, adolescenta o atrage pe Dory într-o zonă izolată de la marginea oraşului şi o abandonează acolo, lasând-o să se întoarcă acasă singură, pe întuneric. Însă Dory nu apare la şcoală a doua zi şi, în scurt timp, poliţia o găseşte ucisă. Din autoare a unei răzbunări răutăcioase, dar nevinovate, Bianca se trezeşte suspectă de crimă, fără niciun sprijin în afară de mama ei, care luptă să descopere adevărul.

În rolul mamei o regăsim pe Cyntia Gibb, actriţa nominalizată la Globurile de Aur (în 1993). Partitura ei a fost una aproape de viaţa reală, Cyntia fiind mamă a trei copii: Emma, Audrey şi Ian. Mulţi fani s-au întrebat dacă actriţa este rudă cu cei trei fraţi de la Bee Gees (Barry, Robin şi Maurice Gibb), dar realitatatea este că aici nu este vorba decât de o coincidenţă de nume.

SUSPECTĂ DE CRIMĂ (ACCUSED AT 17 – SUA, 2009)
Regia: Doug Campbell
În rolurile principale: Nicole Gale Anderson, Cynthia Gibb, Janet Montgomery
.
(oar_w460)

.

Credit foto IMDb

TVR +
Canalul TVR YouTube