loader
Foto

Galerie foto

Joi, ne-am apropiat de Cercul Polar la emisiunea „Hai-hui”

Marina Almăşan vă poartă din nou prin colţurile lumii, iar pe 27 noiembrie a venit cu invitaţi, tradiţii şi poveşti din Norvegia, Rusia, Republica Dominicană sau Italia.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Istoria şi tradiţiile unui popor se cunosc cel mai bine în folclorul şi cântecele sale, aşa că Marina Almăşan s-a gândit să ne ofere o veritabilă lecţie despre Norvegia. În platoul TVR 2 s-a aflat Tove Bruvik Westberg, ambasadoarea Regatului Norvegiei la Bucureşti, căreia Ovi, românul-norvegian care a impresionat Europa la Eurovision, ocupând locul III în 2010, îi va dedica o piesă.

În plus, corespondentul TVR din Rusia, Liviu Iurea, a ajuns la 800 km sub Cercul Polar de Nord de unde a transmis în direct, în timpul emisiunii „Hai-hui”. Marina l-a răsplătit pe Liviu cu o altă intervenţie în direct, dar din partea rusoaicei Yanna, care i-a cântat o piesă.

Schimbăm ţara şi temperatura şi ajungem în Republica Dominicană, alături de cântăreţul Hevito, care ne-a gătit o mâncare tradiţitională din ţara sa. Artista Olga Bălan ne-a vorbit despre Italia, ţara care a adoptat-o vreme de zece ani, iar apoi vom oferi trofeul Hai-hui. „Acesta va fi oferit unui cuplu de români care a străbătut jumătate de lume pe motocicletă. Evident, vor intra în platoul de filmare călare pe motocicleta respectivă!”, declară Marina Almăşan, gazda şi realizatoarea emisiunii de pe TVR 2.

***

Despre emisiunea Hai-hui

„Show-ul dinamic, interactiv și atractiv pe care-l propune echipa mea va combina diverse instrumente gazetărești: talk-show-ul relaxat, reportajele de călătorie, concursurile dotate cu premii, interacțiunea pe Facebook și Skype cu românii de pe glob, cooking show-ul, momentele artistice și, nu în ultimul rând, umorul - care va însoți călătoriile noastre de joi seara”, spune gazda emisiunii, Marina Almăşan.

Nu uitaţi, puteţi fi la curent cu peripeţiile echipei Hai-hui dacă accesaţi pagina de Facebook a emisiunii.

***
Emisiunea poate fi urmărită și pe
TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...