loader
Foto

Jocurile Olimpice se văd la TVR

TVR şi COSR dau startul Jocurilor Olimpice TOKYO 2020 şi urează succes sportivilor români.

 

Joi seară, într-o atmosferă festivă, zeci de sportivi, vedete, junalişti şi colaboratori, oaspeţi ai evenimentului organizat de TVR şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român s-au reunit pe Terasa Promenada Mall, pentru a le ura sportivilor din “Team România” succes la Tokyo.

Cu această ocazie, TVR, în calitate de official broadcaster, a lansat difuzarea transmisiilor competiţiilor Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 , care se vor desfăşura în perioada 23 iulie-8 august 2021.

(w882)

Au fost prezente zeci de personalităţi din lumea sportului printre care Anişoara Cuşmir, Viorica Susanu, Simona Gherman, Claudia Grigorescu, Roxana Cogeanu, Iuliana Popa, Rodica Şerban, Andreea Răducan, Carmen Tocală, Constanţa Burcică, Doina Ignat, Ioan Suciu şi Mihai Stoichiţă, dar şi vedete ale televiziunii publice, precum Virgil Ianţu, Eda Marcus, Marian Olaianos, Tudor Furdui, Bogdan Tomulică, Radu Andrei Tudor, Dorina Florea, Andra Soceanu, Daniel Coman, Stela Popa şi Corina Dănilă.

(w882)

“Vreau să mulţumesc COSR pentru parteneriatul încheiat cu Televiziunea Publică şi vă mulţumesc dumneavoastră pentru că sunteţi alături de noi în această seară, la evenimentul de lansare a transmisiilor Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 la TVR – în calitate de official broadcaster.

(w882)

Drumul de peste jumătate de veac pe care spiritul olimpic l-a parcurs la TVR continuă cu ediţia Jocurilor Olimpice de la Tokyo. A devenit o tradiţie să urmărim la postul public de televiziune sporturile olimpice, TVR continuând să-şi îndeplinească misiunea public de promovare a tuturor disciplinelor sportive şi a valorilor sportului ronmânesc. Este o dovadă a importanţei serviciului public de televiziune, într-un moment în care, după o lungă pauză, a fost reluată organizarea marilor evenimente sportive. Totodată, în acord cu valorile sale, TVR promovează , prin programele dedicate Jocurilor Olimpice, sportul în rândul maselor şi stilul de viaţă sănătos, o component vitală a menţinerii sănătăţii naţiunii. Vă invit, aşadar, să intraţi în atmosfera Jocurilor Olimpice, prin intermediul transmisiunilor în direct şi a programelor speciale pe care TVR le va difuza din 23 iulie.”, a spus directorul general interimar al SRTv, Ramona Săseanu.

(w882)

Preşedintele COSR Mihai Covaliu a fost şi el prezent la eveniment, dar virtual, deoarece se află în izolare în bula olimpică:

„Vor fi transmisiuni în direct, vor fi reluări, fiţi alături de noi, fiecare sportiv care participă acolo se identifică cu dvs, cu telespectatorii TVR. Suntem deosebit de încântaţi să participăm la această ediţie a Jocurilor Olimpice şi sunt convins că, din faţa ecranelor, îi veţi susţine pe sportivii „Team România”, care vor lupta pentru România şi vor simţi din plin acolo susţinerea dvs.

(w882)

Acum este momentul cel mai bun, care a fost aşteptat de toţi sportivii, de toţi cei care i-au ajutat pe sportivi să ajungă până aici şi nu sunt mulţi. Sunt oameni de care nu se ştie, dar care au avut partea lor de contribuţie în tot acest mecanism şi în toată această perioadă în care sportivii s-au pregătit. Mai mult, îi felicit pentru performanţa de a se califica şi de a fi trecut de această perioadă extrem de dificilă şi de a ajunge la Jocurile Olimpice, de a avea această şansă să concureze acum în capitala Japoniei, este un lucru fantastic. Aici îşi pot demonstra în primul rând lor şi apoi familiilor lor şi tuturor celor care i-au susţinut, că sunt buni, sunt valoroşi şi sunt convins că pot câştiga medalii şi noi avem mare încredere în ei”.

(w882)

Mesaje pentru susţinătorii de acasă au transmis şi sportivii din Team România.

Peste numai câteva zile ia startul ediţia cu numărul 32 a celui mai mare eveniment multisportiv mondial: Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Echipa României va număra 101 sportivi, care vor concura la 17 discipline sportive. Pentru reprezentanţii noştri, dar şi pentru noi, cei care-i vom urmări de acasă, încep emoţiile, pe care le vom trăi la TVR, spectatori ai unui adevărat maraton al transmisiunilor sportive, pe TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR Moldova. Zilnic, de la ora 21:00, telespectatorii pot urmari competitiile difuzate de TVR şi pe Terasa Promenada Mall.

(w882)

Televiziunea Română este pregătită pentru acest eveniment grandios. O echipă de 11 jurnalişti a ajuns la Tokyo pentru a comenta de la faţa locului, iar din studioul TVR, jurnaliştii aflaţi în redacţe se vor implica şi ei, pentru ca telespectatorii să beneficieze de cele mai bune informaţii în cele peste 220 de ore de transmisiuni axate, în principal, pe evoluţiile sportivilor români.

(w882)

România participă la Jocurile Olimpice din 1924, iar de atunci şi până la Jocurile de la Rio, de acum 5 ani, sportivii români au câştigat un total de 300 de medalii.

În 2021, România va concura la 17 discipline (atletism, baschet 3X3, box, canotaj, ciclism, fotbal, gimnastica, judo, kaiac canoe, lupte, înot, scrimă, tenis, tenis de masă, tir sportiv, tir cu arcul şi triathlon).

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...