Iuliana Tudor: „Un nou sezon, o nouă zi”

TVR.RO | Joi, 19 Septembrie 2013
O dată-n viaţă revine la TVR 1 şi TVR+ din octombrie, în fiecare joi seară

După ce în primăvară Iuliana Tudor anunţa că este ultimul sezon O dată-n viaţă, TVR a decis continuarea show-ului care a poziţionat principalul post al Televiziunii Române pe un loc fruntaş ca audienţă în ultimii şase ani. O dată-n viaţă este unul dintre cele mai populare show-uri din România, iar dorinţa publicului ca el să continue nu a rămas fără ecou. De aceea, Iuliana Tudor şi echipa sa promit un sezon 12 pe măsura aşteptărilor.

Emisiunea îşi schimbă ziua difuzării de vineri, joia, la aceeaşi oră, 21.00 la TVR 1 şi online, pe TVR+. În privinţa conţinutului, acelaşi divertisment de calitate, într-un format care păstrează reţeta originală, dar aduce şi câteva rubrici noi. Muzica bună în acompaniamentul aceloraşi „Lăutari” de la Chişinău conduşi de maestrul Nicolae Botgros, umor cu Floarea şi Gheorghe cât să vă menţină zâmbetul pe buze timp de o săptămână, până la următoarea întâlnire, invitaţi care au ceva de spus în domeniile lor de activitate şi multe momente unicat, marca O dată-n viaţă.

Iuliana Tudor: „Am ajuns la sezonul cu numărul 12 şi mi se pare extraordinar, având în vedere dinamica actuală a programelor tv. Sunt recunoascătoare publicului care ne aşteaptă şi care a dorit în continuare O dată-n viaţă! Promit să nu vă dezamăgim nici de acum înainte. Ne vedem din 10 octombrie – atenţie, joia, de la ora 21.00, la TVR 1. Vă aştept!"

TVR +
Canalul TVR YouTube