loader
Foto

Iuliana Tudor: „În România există în continuare voci şi talente”

Preselecţiile pentru cel mai mare talent-show de folclor din România continuă. În 21 iulie, Iuliana Tudor şi echipa sa i-a aştepat la Iaşi pe cei care au talent şi curajul să încerce.

 

Documente disponibile pentru descarcare:
Documente disponibile pentru descarcare:

„La Timişoara am găsit câţiva participanţi foarte interesanţi ca apariţie, ca voci. Ne-a uimit între ei o doamnă, care ne-a dus imediat cu gândul la Lucreţia Ciobanu. Cred cu tărie că în România există în continuare voci şi talente”, declară Iuliana Tudor după prima preselecţie pentru noul concurs de talente de muzică populară, pregătit de Televiziunea Română.

Doamna Gheorghina a iubit folclorul toată viaţa ei. De mică a cântat şi a compus doine şi balade. Pe 4 iulie, a venit din Beiuş să participe la preselecţiile organizate de TVR la Timişoara. La rândul ei, şi micuţa Ana a impresionat membrii juriului cu vocea ei. La doar 7 ani, a cântat deja în faţa publicului de zeci de ori. Talentul l-a moştenit de la tatăl ei, artist instrumentist. Alături de ele, şi alţi artişti dornici să devină vedete şi-au încercat norocul la prima preselecţie.

„Vin în oraşul tău pentru preselecţiile celui mai mare talent-show de folclor din România.” Îi anunţă Iuliana Tudor pe toţi cei care iubesc folclorul românesc, sunt talentaţi şi visează să ajungă celebri şi să cânte muzică populară pe marile scene ale lumii. Vara aceasta, Televiziunea Română caută cei mai buni artişti populari din cele şapte regiuni folclorice ale ţării, indiferent de vârstă sau de experienţa de scenă acumulată până acum.

După Timişoara, cea de-a doua oprire a echipei TVR este la Iaşi, pe 21 iulie, la sediul TVR Iaşi, unde, începând cu ora 10.00, sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să participe la preselecţia pentru show-ul care va fi difuzat din această toamnă la TVR 1.

Descărcaţi Regulamentul concursului şi Fişa de înscriere la preselecţie!

FILM.TVR.RO

Logo

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...