loader
Foto

Italia: Diodato a trimis o melodie pentru Sanremo 2021!

1 Decembrie este ultima zi de înscrieri, pentru artiștii care doresc să-și revendice un loc printre candidații marii categorii Sanremo 2021.

 

Potrivit presei italiene, Diodato, care a fost câștigătorul festivalului din acest an și reprezentantul Italiei la Eurovision 2020, care a fost anulat din cauza pandemiei, a trimis o melodie pentru Sanremo 2021, dorind să-și apere titlul, dar și să aibă o altă șansă de a fi pe scena Eurovision.

RAI a anunțat că Italia va fi reprezentată de câștigătorul Sanremo 2021 dacă dorește acest lucru, în caz contrar își rezervă dreptul de a selecta un alt artist din categoria mare, pe baza propriilor sale criterii.

Alte nume menționate în postările de astăzi că au trimis o melodie la RAI pentru Sanremo 2021 sunt: Ermal Meta, Lo Stato Sociale, Achille Lauro, Ghemon, Max Gazzè, Giusy Ferreri, Francesco Renga, Gaia, Leo Gassmann, Fulminacci, Noemi, Mr. Rain, Rocco Hunt, Elodie, Bugo, Malika Ayane, Annalisa, The Kolors, Michele Bravi, Luca Carboni, Federico Rossi, Maneskins, Arisa, Donatella Rettore și alții. Desigur, va trebui să mai așteptăm câteva zile pentru a vedea dacă numele de mai sus sunt validate. Până în prezent, însă, au fost trimise peste 300 de melodii, fără ca vreuna dintre melodiile candidate să aibă ca temă COVID-19, așa cum a fost dezvăluit de Amadeus.

Pe 17 decembrie, RAI va anunța cei 20 de finaliști ai categoriei mari. Vă reamintim că Diodato a fost câștigătorul Sanremo 2020 și reprezentant al Italiei la Eurovision 2020, care a fost în cele din urmă anulată, cu piesa Fai Rumore:

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...