Forța de muncă și investițiile din România

TVRi | Marţi, 11 Ianuarie 2022
Marți, 11 ianuarie, la TVR Internațional, a fost redifuzată o ediție „Investiţi în România!” despre piața muncii și cerințele investitorilor în pandemie.

România duce lipsă de forță de muncă.

Cu ce angajaţi vor dezvolta companiile marile proiecte cu „aşteptatele” fonduri europene?

Octavian-Dragomir JORA a discutat cu Dragoş Pîslaru, membru al Parlamentului European, despre programele comunitare pe care le poate accesa ţara noastră pentru a veni în sprijinul angajaților și angajatorilor.

Florin Jianu preşedintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România ne-a spus care sunt provocările cu care se confruntă piaţa muncii şi cum s-au modificat cerinţele investitorilor în pandemie.

Dorin Fleşeriu, antreprenor în domeniul energiei regenerabile în România şi Belgia, a vorbit despre managementul și motivarea personalului în contextul actual.

Echipa emisiunii v-a invitat să urmăriţi un reportaj realizat de Roxana Segneanu, jurnalist tv, despre o investiţie realizată de unul dintre cei mai importanţi furnizori mondiali de obiecte sanitare, în urma căreia studenţii de la Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor, parte a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, beneficiază de un laborator de ultimă generaţie.

Jurnalistul Răzvan Onesa v-a propus un reportaj în care aflaţi cum îi putem atrage pe specialiştii români din diaspora să revină şi să profeseze în ţară.

Cristina Leorenț, jurnalist tv, a discutat cu managerul celui mai mare producător român de cosmetice despre valoarea investiției în oameni și importanța dezvoltării afacerilor antreprenorilor autohtoni în perioade de criză.

Invitaţii lui Octavian-Dragomir JORA au fost:

●       DRAGOŞ PÎSLARU - membru al Parlamentului European

●       FLORIN JIANU - preşedinte Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România

●       DORIN FLEŞERIU - antreprenor în domeniul energiei regenerabile în România şi Belgia

Ediția este difuzată în reluare miercuri, 12. 01. 2022, orele 04:00 și 12:00 (ora României)

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Așteptăm opiniile și sugestiile dumneavoastră pe pagina de Facebook a emisiunii!

***

Partenerul emisiunii:

(w100) hotel sigl O investiție făcută de români - https://www.hotelmarivila.ro/rohttps://www.facebook.com/MariVilaHotel

TVR +
Canalul TVR YouTube