Interviurile „Prietenii de la Radio”, în direct la TVR 2

TVR2 | Luni, 16 Ianuarie 2023
De luni până vineri, de la ora 11:30, interviurile emisiunii „Prietenii de la Radio România Actualități” pot fi urmărite în direct şi la TVR 2, într-un podcast care își propune să unească universul microfonului cu imaginea de televiziune.
prietenii de la radio
prietenii de la radio

Cele mai frumoase momente se trăiesc alături de cât mai mulţi prieteni. Cu emoție și un plus de informație, Daniela Mihai și Dan Creța își reunesc vocile și creativitatea pentru a le prezenta telespectatorilor TVR 2 interviuri captivante, alături de vedete, personalităţi din toate domeniile sau pur şi simplu omeni obişnuiţi care au o poveste interesantă de spus.

(w640)

„E ca o completare a muncii noastre de la radio şi este o bucurie că putem să arătăm ceea ce noi trăim în direct în studio, dar nu se vede. Tehnologia a evoluat şi Facebook-ul ne-a ajutat să fim văzuţi de ascultătorii noştri. Transmisiunile online nu pot însă cuprinde toate categoriile de public. Nu toţi prietenii noştri sunt prezenţi pe reţelele de socializare, dar îi putem găsi la TV. Ne dorim, atât eu, cât şi colegul meu Dan Creţa, să reuşim să transmitem telespectatorilor TVR 2 energia pe care o primim de la invitaţii. Prietenii pe care i-am invitat în studio se bucură, se întristează, se emoţionează, exact ca-n viaţă. Iar noi ne dorim să redăm şi în imagini sentimentele pe care le încercăm în interviurile radio”, spune Daniela Mihai.

(w640)

Interviurile „Prietenii de la Radio” ne aduc povești de viață adevărate, amintiri de suflet alături de oameni care ne rămân în inima și în gând. Alături de prezentatorii Daniela Mihai și Dan Creța vom descoperi lumea cu alți ochi.

„TVR şi SRTv sunt sunt surori, instituţii media serioase care promovează valoarea. Împreună vom face cunoscuţi telespectatorilor oamenii de valoare, artişti, actori, academicieni, profesori dar şi oameni simpli care au trăit poveşti de viaţă din care cu toţii avem de învăţat”, a adăugat Daniela Mihai.

***

Producător TVR: Liana Damian

TVR +
Canalul TVR YouTube