Interviu în exclusivitate cu Mișu Negrițoiu, la „Banii Tăi”

TVR1 | Luni, 21 Octombrie 2019
Luni, 21 octombrie, s-a transmis o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, pe TVR1 și online pe TVR+. Subiectele ediției: deficitul bugetar, absorția fondurilor europene și Nobelul pentru economie.
monica ghiurco
misu negritoiu
monica ghiurco
misu negritoiu

În ediția de luni a emisiunii „Banii Tăi”, urmăriți un interviu în exclusivitate cu Mișu Negrițoiu, un redutabil specialist în finanțe.Vor discuta despre faptul că finanțiștii, dar și finanțatorii sunt îngrijorați nu doar de nivelul deficitului bugetar, ci de cuplarea acestuia cu un deficit comercial apreciabil. În plus, intrarea în recesiune este mai mult decât certă.

(w640) misu negri

Un alt subiect al emisiunii este absorbția fondurilor europene. Monica Ghiurco va discuta cu Costin Lianu, director general USH Pro Business, despre gradul de absorbție al fondurilor europene, aflat sub media Uniunii Europene, iar România are mari așteptări de la viitorul cadru financiar multiannual.

(w640)

Încheiem ediția de luni cu cei trei câștigători ai Premiului Nobel pentru economie, acordat anul acesta pentru combaterea sărăciei în lume. Este vorba de Michael Kremer, Abhijit Banerjee și Esther Duflo, trei profesori de economie din Cambridge.

(w640)

Din 30 septembrie urmăriți sezonul 9 al emisiunii „Banii Tăi”, în fiecare luni, de la ora 17:00, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

TVR +
Canalul TVR YouTube