loader
Foto

Începe Cluj Shorts International Short Film Festival | VIDEO

Toate informaţiile despre o ediţie aniversară, le aflăm de la directorul festivalului Rares H. Stoica. Sâmbătă şi duminică, la TVR Cluj, vă invităm să urmăriți o nouă ediție "Transilvania Culturală", la 15:00 trecute fix.

 

Mircea Cantor este unul dintre cei mai importanți artiști contemporani din lume, iar lucrările sale se regăsesc în marile galerii și muzee de artă: MoMa, Centre Pompidou, The Philadeplhia Museum of Art sau Museo National Reina Sofia. Este Ofițer al Artelor, decorat de statul francez și se lasă traversat de artă în tot ce face.

Aflăm cum a plecat din ţară doar cu o plasă, de ce ar trebui să conducă maramureşenii Ministerul Culturii, ce înseamnă arta şi cât timp trebuie să-i acorde artistul, dar şi cum a ajuns să expună la muzeul la care a lucrat înainte ca paznic. Vorbim şi despre smerenie, autocunoaştere, hrană cu folos şi altele. Un interviu de colecţie. Mulţumim Institut français de Cluj pentru ajutorul oferit în realizarea acestui interviu.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Matematica în universul adolescenței, un exercițiu propus în „Lumea de aproape

Miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.30, pe TVR3 puteți urmări un reportaj pregătit de TVR Iași, despre întrecerile, problemele și mizele elevilor.

Efectele exceselor de sărbători

Efectele exceselor de sărbători

publicat: Vineri, 19 Aprilie 2024

O nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" în care discutăm despre efectele exceselor de sărbători, tratarea bolilor de oase și legătura ...