loader
Foto

„În zilele noastre, banii se câștigă ușor sau greu?”, întrebarea care a dat startul noului sezon „Rivalii”, la TVR 2 | VIDEO

Alături de Dan Helciug, în calitate de coprezentator, Marina Almăşan a pornit cel de-al treilea sezon al emisiunii care împleteşte firesc problemele vieţii cotidiene, cu divertismentul.

 

În emisiunea "Rivalii" se vor aborda şi în noul sezon teme de interes pentru telespectatori: „Părinți severi versus părinți permisivi”, „E mai bine să vorbești sau să taci?” sau „Poți iubi două femei / doi bărbați în același timp?”.

„Fiind o emisiune care îmbină educația cu divertismentul de weekend, programul nostru se potrivește mănușă postului public de televiziune, „Rivalii” atinge dintr-o lovitură două din atribuțiile unei televiziuni publice: educaţie și divertisment. Mă bucur că telespectatorii au îmbrățișat ideea acestui program - rivalitățile „pașnice” care se creează , vrei nu vrei, între oameni cu păreri diferite. Ca-n viață! Așa am făcut și continuăm să facem și noi, la „Rivalii”: supunem atenției o întrebare cu două posibilități de răspuns. Și, pe loc, se creează două tabere „rivale”, avându-ne în frunte pe mine şi pe Dan”, spune Marina Almăşan despre formula câştigătoare a emisiunii „Rivalii”.

(w882)

Aşa cum ne-am obişnuit, spectatorii din gradene vor fi „gestionaţi” cu iscusință de comoderatorii Raluca și Costin, iar carismaticul psiholog Matei Stănculescu și avocatul Adrian Cuculis întregesc echipa.

„Temele sunt nesfârșite, la fel ca și problemele vieții de zi cu zi, de unde se inspiră. Prima, bunăoară, aduce în prim-plan o „dilema” a Prezentului : „În zilele noastre, banii se câștigă ușor sau greu?”…Oare e cineva care va spune „Ușor”?…se pare că da! Una peste alta, temele vor amesteca problemele de corason (deloc epuizate în sezonul trecut) cu alte frământări de zi cu zi ale romanilor”, a adăugat realizatoarea Marina Almăşan.

(w882)

Şi pentru că „Rivalii” este în primul rând o emisiune în care se dezbat probleme de suflet care amprentează viaţa fiecăruia, am aflat de la Marina Almăşan cum se vede dragostea de pe plaiurile mioritice în China şi despre spectacolul pe care l-a prezentat:

„Spectacolul organizat de ICR Beijing cu ocazia Dragobetelui ne-au adus - pe mine și pe colegii mei artiști - Dan Helciug (sic!), Georgiana Pană, Gheorghe Turda și designerul sătmărean Sorina Tulan, în fața unei săli pline ochi. Au fost încântați să afle despre Dragobetele românesc, mai ales că și în China există un festival anual dedicat iubirii. Dar încântarea cea mai mare a fost atunci când și Dan și Gheorge Turda și-au încheiat recitalurile cu câte o melodie în limba chineză! Sala a izbucnit în ropote de aplauze, exprimându-și admirația atât față de vocile celor doi, cât mai ales de corectitudinea cu care aceștia s-au descurcat cu textul în limba chineză”, a spus Marina Almăşan.

***

Echipa emisiunii:

Producător: Marina Almasan,

Organizator producție: Laurentiu Baciu

Colaboratori: Costin Teodorescu și Raluca Tudor

Prezentatori: Marina Almasan și Dan Helciug

Jurnaliști: Mirela Vasile și Andreea Baciu

Realizatori: Marina Almașan, Adrian Banuță

Regizor artistic: Dan Manoliu

 

 
„Ziua Românilor de Pretutindeni”, la TVR Internațional

Televiziunea Română urează La Mulţi Ani, românilor de pretutindeni şi marchează ziua lor,  „Ziua Românilor de Pretutindeni”, duminică, 26 mai, ...

 Invitație la spectacolul „Salonul nr. 6”, de A.P. Cehov

Vă invităm să urmăriți, la TVR 3 și TVR Internațional, duminică, 26 mai, ora 20.00, respectiv ora 23.10, spectacolul „Salonul nr. 6”, o producție ...

Valentina Băințan, în dialog cu soprana Chen Reiss, „o voce perfectă Strauss”, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 25 mai

La „Podcasturile TVR#Enescu”, de sâmbătă, 25 mai, Valentina Băințan o are ca invitată pe soprana Chen Reiss, „o voce de o luminozitate și de o ...