loader
Foto

În laboratorul mental al celui mai nou muzeu din România

„Vizual” ne invită sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 20:30, în Muzeul Abandonului. Emisiunea poate fi urmărită la TVR 3 şi online pe TVR+.

 

Organizat 100% online, spațiul este unul al recuperării amintirilor, poveștilor și mărturiilor din jurul uneia dintre cele mai dureroase realități ale României din ultimele decenii: abandonul copiilor.

(w882) Vizual, Oa

Infamul cămin-spital pentru minori irecuperabili de la Sighet, rușinea românească făcută cunoscută la începutul anilor nouăzeci în toată lumea, reprezintă cadrul regenerat virtual în care se înlănțuie - organic și participativ - episoadele fenomenului abandonului, de la începuturile sale în perioada decrețeilor, până la fațetele pe care le ia în timpurile pe care le trăim.

Invitata mea este Oana Drăgulinescu, manager cultural, inițiatoarea și fondatoarea Muzeului Abandonului.

(w882) Vizual, Oa

În partea a doua a emisiunii, Andrea Duță ne poartă într-un alt laborator: cel în care s-a imaginat cea mai recentă expoziție a Naianei Vatavu, prezentată de Galeria LaBorna din București.

***

Realizator: Marius Constantinescu

Producător: Bianca Florea


FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...