În direct la TVR: Supercupa României la handbal masculin şi feminin

TVR.RO | Marţi, 20 August 2019
Pe 25 august, la TVR 1 şi TVR HD vedem în direct cele două meciuri de handbal masculin şi feminin în urma cărora se decid câştigătoarele Supercupei României. Partidele de handbal Supercupa României deschid sezonul handbalistic 2019-2020.

Câştigătoarele campionatului şi câştigătoarele Cupei României la handbal masculin şi feminin se întâlnesc în weekend la Braşov pentru a-şi adjudeca Supercupa României.

Duminică, 25 august, de la ora 14.30, CS Dinamo Bucureşti joacă împotriva SCM Politehnica Timişoara, în direct la TVR 1 şi TVR HD.

(w640)

CS Dinamo Bucuresti

(w640)

SCM Politehnica Timişoara

Şi tot duminică, 25 august, de la ora 17.30, Supercupa României la handbal feminin se va juca între echipele SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, tot în direct la TVR 1 şi TVR HD.

(w640)

SCM Râmnicu Vâlcea

(w640)

CSM Bucureşti

CS Dinamo Bucureşti este campioana ultimelor 4 ediţii din Liga Zimbrilor. Dinamo va juca duminică, la Braşov, cu Poli Timişoara, bănăţenii fiind cei care au câştigat Cupa României în primăvară, după o finală cu Steaua.

La fete, SCM Râmnicu Vâlcea este campioana en-titre şi echipa care a întrerupt hegemonia CSM-ului în campionat. La rândul ei, CSM Bucureşti şi-a luat revanşa în Cupa României şi a învins Râmnicu Vâlcea în finală. Anul acesta, la fete, Supercupa este practic reeditarea celei de anul trecut, când s-au întâlnit tot Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti. Anul trecut, vâlcencele au câştigat.

(w500)

Rămâne să aflăm câştigătoarele celor două partide Supercupa României duminică, de la 14.30 şi de la 17.30, în direct la TVR 1 şi TVR HD.

Comentatori: Dragoş Cojocaru şi Florin Mihoc

Producător: Daniela Enăchescu

TVR +
Canalul TVR YouTube