"În direct cu viața": Festivaluri, vești bune și optimism

TVR2 | Miercuri, 21 Septembrie 2022
Liana Stanciu vă invită la alte ediții în care ia pulsul lumii artistice: informații culturale la zi, despre evenimente, actori și cântăreți, așteptați și aplaudați pe scenele naționale și internaționale.
Liana Stanciu

Am vorbit, în emisiunea din 20 septembrie, despre sfaturi bune pentru o viață fericită și împlinită.

A venit în studio un terapeut de renume, care este de părere că „procesul de învățare nu se termină niciodată, iar scopul procesului terapeutic este acela de a ajuta clientul să își dezvolte propriile capacități înnăscute și să găsească echilibrul în viața de zi cu zi”. Avem de învățat și noi multe lucruri interesante și facem terapie pentru o viață mai bună cu Anca Boalcă, psihoterapeut.
.
(w640) Invitata

Și, dacă tot vorbim despre o existență frumoasă, echilibrată, senină, atunci trebuie să avem grijă să ne dăruim nouă înșine timp de calitate. Iar aici ne vine în ajutor și Centrul Cultural al Municipiului București - ARCUB.
.
Despre #ZileleBucureștiului, despre complexitatea și multitudinea proiectelor desfășurate și despre diversitatea evenimentelor cultural-artistice din următoarea perioadă ne-a povestit Mihaela Păun, director ARCUB.
.
(w640) Mihaela
.
Pe 21 septembrie, invitații sunt Daniela Nane, Răzvan Popovici, directorul executiv al Festivalului SoNoRo, care ne va vorbi despre ediția din acest an. Ne va fi alături și Adrian Păduraru.
.
(w640) Paduraru

Pe 22 septembrie, sunt În direct cu viața Mike Godoroja și Manuela Hărăbor.

***

Ne revedem la ora 17:00. Pe TVR2.

ÎN DIRECT CU VIAȚA alături de Liana Stanciu
.
TVR +
Canalul TVR YouTube