loader
Foto

În această toamnă, ne întâlnim „Zi de zi, cu părintele Constantin Necula”| VIDEO

Din 14 septembrie, unul dintre cei mai iubiți preoți ai momentului ne propune un moment de meditație în fiecare zi, înainte de principala ediție a „Telejurnalului” de la TVR 1.    

 

În fiecare zi a săptămânii, înainte de „Telejurnal”, unul dintre cei mai îndrăgiți preoți ai momentului ne aduce cuvânt duhovnicesc şi învățătură, la „Zi de zi, cu părintele Constantin Necula”. Din 14 septembrie, de la ora 19.56 și în reluare a doua zi, de la 13.15, la TVR 1, părintele Necula așteaptă la o meditație asupra zilei ce a trecut și asupra celei care vine.

„Prin această emisiune cu părintele Constantin Necula încercăm să aducem liniște și candoare la capătul zilei prin care am trecut. Și aceasta pentru ca oamenii să se poată adăposti într-un gând”, declară Victor Dochia, producătorul emisiunii.

Așa cum este de așteptat, subiectele abordate nu vor viza chestiuni politice ori de can-can, ci texte ale Evangheliei, așezate în contextul cotidian, cu atenție sporită pe nevoia omului modern de a se regăsi.

Un alt obiectiv este acela al redescoperirii cuvintelor cu adevărat importante pentru omenia noastră și modul în care aceste cuvinte pot vindeca răutatea și ruperea de planurile umane din România de astăzi. De asemenea, emisiunea propune generației tinere reperele unei vieți echilibrate.

(w882) parintele

„Zi de zi cu părintele Constantin Necula” este despre felul în care cuvintele pot produce schimbări în viața omului și a societății, fără a fi fermenți de manipulare, ci de vestire directă și cuminte a valorilor din care putem crește ca oameni.

 

 
De Ziua Naţională, TVR a prezentat eroii dintre noi, la Gala „Omul anului” | VIDEO

Televiziunea Română onorează eroii anului 2023! Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, ora 21.00, TVR 1 a difuzat Gala „Omul anului”, ...

1 Decembrie - Dublă aniversare la TVR CULTURAL

1 Decembrie - Dublă aniversare la TVR CULTURAL

publicat: Vineri, 01 Decembrie 2023

De Ziua Naţională a României, TVR CULTURAL aniversează un an de când şi-a asumat misiunea de a readuce arta, cultura și dezbaterea de idei în ...

"Dincolo de alb și negru" cu Alexander Hausvater

publicat: Vineri, 01 Decembrie 2023

O incursiune în universul HAUSVATER la "Dincolo de alb și negru", sâmbătă, 2 decembrie, ora 17:00, la TVR 1 și TVR+.