loader
Foto

Galerie foto

Impozitul pe stâlp şi fantoma de la Boroaia

Din ediția de luni, 9 decembrie, aflaţi cum stau lucrurile cu impozitul... pe stâlp, la Distractis Show – Distilat de comedie.

 

Ediția din 9 decembrie este disponibilă online pe TVR+

La Distractis ShowDistilat de comedie de la TVR 1 şi TVR+ de luni seară, aflaţi cum stau lucrurile cu impozitul... pe stâlp, ce va însemna ridicarea restricţiilor de muncă în Marea Britanie pentru români după 1 ianuarie 2014, dar şi cum tulbură liniştea satului fantoma de la Boroaia.

Cei trei analişti politici naivi - Haşulete, Haşeganu, Haşmaţuchi - îşi vor da cu părerea, la Ora Haş, cum îi sperie pe englezi ridicarea restricţiilor de muncă pentru români în Marea Britanie, începând cu 1 ianuarie 2014. Întreaga discuţie pleacă de la faptul că un cetăţean dintr-un sat românesc a declarat că, după 1 ianuarie 2014, vor pleca cu toţii în Regatul Unit şi în sat nu va rămâne decât capra.

Guvernul pregăteşte noi taxe de la 1 ianuarie, cea mai spectaculoasă fiind taxa pe construcţiile speciale. În sceneta Impozitul pe Stâlp vom face o incursiune în viaţa de zi cu zi a unui inspector fiscal, gata de a impozita tot ce... nu mişcă! Ce sunt acelea construcţii speciale? Şanţurile, trotuarele, stâlpii de tensiune, bazinele... tot ce se ridică de la sol şi încă nu a fost impozitat. Ai un stâlp construit de 60 de ani la tine în sufragerie? Nu-i nimic, plăteşti impozit şi e al tău!  

Ioan Gyuri Pascu and The Blue Workers cântă la Distilat de Muzică, iar Raul Gheba şi Doru Antonesi fac stand-up comedy la Hai Stand-Up, Stand-Up. Nu uitaţi să-i urmăriţi luni seară la TVR 1 şi tvrplus.ro.

În cea de-a şasea ediţie, membrii grupului Distractis se iau la trîntă cu enigmele înfruntând Fantoma de la Boroaia. Apariţia fantomelor este cel mai cunoscut fenomen paranormal din lume. Nu există colţişor de pe mapamond unde să nu fi apărut, la un moment dat, o fantomă. De câteva zile, liniştea satului Boroaia este tulburată de o astfel de apariţie, care a pus stăpânire pe Primărie. Vom cunoaşte mărturiile înfricoşate ale Primarului, ale secretarei, ale femeii de serviciu, ale beţivului bun plătitor de taxe... Chiar savantul diliu Răchitaşu va face măsurători parapsihologice în Primărie. Se va decoperi fantoma sau nu? Iată o întrebare la care doar Distilatul de Comedie poate răspunde!

Distractis Show a revenit la TVR 1 şi pe tvrplus.ro cu noul serial – Distilat de comedie, care combină umorul inteligent de replici cu umorul de situaţie şi cu parodiile muzicale scurte. Membrii grupului Distractis exploatează, în cheie comică, zăcămintele cotidiene de umor pentru a ajunge la temele majore ale prostiei universale.

Cristi Greţcu este moderatorul noului show, iar acţiunea se petrece, de cele mai multe ori, într-o pivniţă. Fiecare ediţie cuprinde monologul moderatorului, comentat de specialiştii Haşmaţuchi, Haşeganu şi Haşureanu, o scenată de ficţiune – Întâmplări de zi cu zi sau noapte cu noapte, tratate într-o cheie fictivă, dar şi prezenţa unui invitat muzical. Un alt invitat, ales din underground-ul de club al umorului (nu membru Distractis) susţine, tot la fiecare ediţie, un moment de stand-up comedy la rubrica Hai stand-up, stand-up!. Iar dosarul emisiunii La trântă cu enigmele rezolvă în cheie comică o întâmplare enigmatică şi misterioasă printr-un minidocumentar cu reconstituiri şi testimonial.

În fiecare luni seară, de la ora 21.00, telespectatorii TVR pot urmări Distractis ShowDistilat de comedie, emisiune realizată de Casa de Producţie TVR.

 

Despre Grupul Distractis

Foştii „Divertişi” au revenit în 2011 la TVR, după 11 ani: ei au mai putut fi urmăriţi la Televiziunea Română în perioadele 1990-1993 şi1998-2000. Din echipa Distractis fac parte Ioan Gyuri Pascu, Cristi Greţcu, Doru Antonesi, Doru Pârcălabu, Cătălin Mireuţă, Florin Constantin, Silviu Petcu, Valentin Gora, Dan Rădulescu, Simona Stoicescu, Ella Prodan, Ilona Brezoianu şi Eduard Cârlan.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Rodica Mandache, în rolul Pălărierului... cel bun, la „Vis sau realitate”

Pe 17 mai, mult admirata actriţă îşi încearcă noi talente. Basti Ţopescu îi este alături, ajutând-o să-şi îndeplinească visul. Un nou episod „Vis ...

Veta Biriş, triplu aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne invită să omagiem viaţa şi cariera artistei împreună cu Mariana Anghel, Niculina Stoican, Ilie Medrea, precum şi cu ...

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.