loader
Foto

Galerie foto

Handbal la TVR: trei partide din Liga Zimbrilor şi una din Liga Naţională feminină

Sâmbătă şi duminică, 22 şi 23 octombrie, la TVR 1 şi TVR 2 urmărim în direct partidele de handbal: CSM Bucureşti-POLI Timişoara, CSM Focşani-Dobrogea Sud, Steaua-CSU Suceava, HC  Zalău-SCM Craiova

 

La TVR, sfârşitul de săptămână aduce noi partide din handbalul autohton. Posturile TVR 1 şi TVR 2 vor transmite sâmbătă şi dumincă, 22 şi 23 octombrie, patru meciuri spectaculoase: trei partide din Liga Zimbrilor şi una din competiţia fetelor.

Sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 11.00, Dragoş Cojocaru vă invită la un derby găzduit de Sala Giuleşti: CSM Bucureşti - POLI Timişoara, un duel de foc, ce opune echipele care au terminat sezonul trecut pe locurile 2 şi 3 în Liga Naţională. Cu un debut de sezon modest - trei victorii în opt partide - bucureştenii sunt conştienti că orice pas greşit îi poate îndepărta de lupta pentru un loc în play-off. Timişorenii, care au reuşit o calificare spectaculoasă în turul 3 preliminar al cupei EHF, vor să arate că „Banatul este fruncea” şi speră să dea lovitura şi în faţa vicecampioanei. Meciul poate fi urmărit la TVR 2.

(w882)

Tot sâmbătă, 22 octombrie, dar la TVR 1, de la ora 16.00, surprinzatorul lider al campionatului, Dobrogea Sud, joacă la Focşani cu CSM, o echipă gazdă care a impresionat în acest sezon prin spirit de luptă şi eficienţă. O dispută palpitantă pe teren  şi efervescentă în tribune de la Focşani, partidă ce va fi comentată de Dragoş Bocanaciu.

După un început de campionat ezitant, steliştii şi-au găsit repede cadenţa şi de patru etape sunt neînvinşi. CSA Steaua este pe locul 5 în Liga Zimbrilor şi va întâlni duminică, de la ora 11.00, la TVR 2, o vecină de clasament, CSU Suceava, poziţia a 6–a. Dragoş Bocanaciu va asigura comentariul celui mai echilibrat meci din runda a 9-a.

(w882)

Foşti colegi pe banca tehnică a Naţionalei feminine, antrenorii Gheorghe Tadici şi Bogdan Burcea vor fi adversari la Zalău, în etapa a 7-a. HC Zalău - SCM Craiova este un meci în care cei doi mari rivali nu vor putea conta pe câteva dintre cele mai valoroase jucătoare, accidentate pentru o lungă perioadă de timp: golghetera sălăjencelor (Claudia Constantinescu), dar şi căpitanul Naţionalei (Valentina Ardean de la SCM Craiova). Meciul va fi transmis de TVR 1 începând cu ora 16.00, cu comentariul lui Cristian Mîndru.

(w882)

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...