loader
Foto

Handbal în exclusivitate la TVR

TVR va transmite în exclusivitate meciurile de acasă ale naţionalelor de handbal, precum şi Supercupele României. De asemenea, românii vor vedea la TVR partide din Ligile Naţionale. Primele meciuri, pe 30 şi 31 august, respectiv 3 septembrie.

 

Televiziunea Română şi Federaţia Română de Handbal au ajuns la un acord privind încheierea unui contract pe două sezoane, 2016-2017 şi 2017-2018, care va oferi tuturor românilor, inclusiv celor din Republica Moldova, meciurile echipelor naţionale, partide din Ligile Naţionale şi Supercupele României.

TVR va transmite în exclusivitate partidele jucate de echipele reprezentative de seniori pe teren propriu, fete şi băieţi, precum şi următoarele două ediţii ale Supercupei României, masculin şi feminin. De asemenea, pe posturile Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR Moldova), telespectatorii vor vedea în următorii doi ani partide din fiecare etapă a celor două competiţii interne principale, Liga Naţională feminină şi Liga Naţională masculină.

„E un pas important pentru handbal şi pentru TVR, care revine în prim-planul transmisiunilor sportive interne în anul în care a oferit românilor cea mai importantă competiţie a planetei, Jocurile Olimpice de la Rio. Handbalul continental de top va fi prezent la TVR în luna decembrie, odată cu startul Campionatului European feminin din Suedia, turneu care va fi difuzat exclusiv”, anunţă Emil Hossu-Longin, coordonatorul Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive al Televiziunii Române. „Cu siguranţă, fanii handbalului din România şi cei din Republica Moldova vor fi aproape de sportul de echipă cu cele mai importante rezultate internaţionale din istorie, accesibil acum tuturor”, adaugă Emil Hossu-Longin.

Programul primelor transmisiuni este următorul:

-         marţi, 30 august, ora 16.00, la TVR 2, HC Dobrogea-SCM Politehnica Timişoara, Liga Naţională masculină, etapa 1;

-         miercuri, 31 august, ora 16.00, la TVR 2, CSM Focşani-Steaua Bucureşti, Liga Naţională masculină, etapa 1;

-         sâmbătă, 3 septembrie, ora 17.00, la TVR 1, CSM Bucureşti-HCM Roman, Supercupa României, feminin;

-         sâmbătă, 3 septembrie, ora 21.00, la TVR 1, Dinamo Bucureşti-CSM Bucureşti, Supercupa României, masculin.

Anul acesta, Televiziunea Română transmite cele mai importante competiţii în care este angajată naţionala feminină de handbal. După Jocurile Olimpice de la Rio, următorul eveniment este Campionatul European, care va avea loc în luna decembrie, în Suedia, şi care va fi transmis în exclusivitate de TVR.

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație

publicat: Marţi, 16 Aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova aflăm ce subiecte au fost dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

Răspunderea penală versus răspunderea civilă

Răspunderea penală versus răspunderea civilă

publicat: Marţi, 16 Aprilie 2024

Ce presupun acţiunea penală şi acţiunea civilă în procesul penal? În ce constă raportul de cauzalitate între fapta ilicită şi prejudiciu? Cum ...

„O poveste nespusă”. Constantin Cojocaru: Actorul este un cetățean de pe stradă și ce simte se vede pe el. Corpul lui, interiorul lui exprimă ceea ce îi trece prin cap și prin suflet | VIDEO

TVR Cultural difuzează, în memoria marelui actor Constantin Cojocaru, care s-a stins din viață în acest weekend, emisiunea „O poveste nespusă - ...