Handbal din Cupa României şi Liga Zimbrilor, la TVR 1 şi TVR 2

TVR.RO | Vineri, 15 Martie 2019
Luni, 18 martie, la TVR 1, handbal masculin CS Dinamo Bucureşti - CSA Steaua Bucureşti! Sâmbătă, 16 martie, TVR 2  a transmis partida Rapid Bucureşti-Gloria Bistriţa, handbal feminin din Cupa României, iar TVR 1, tot sâmbătă,  a transmis derbiul etapei a 23-a, din Liga Zimbrilor: CSM Bucureşti - Dunărea Călăraşi.

Unul dintre cele mai interesante dueluri din optimile Cupei României Fan Courier se joacă sâmbătă, 16 martie, în Sala Giuleşti. În liga secundă, Rapid, fosta campioană şi câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni, speră să dea lovitura în Cupa României. Adversară, însă, este Gloria Bistriţa, poziţia a 6–a în Liga Florilor, echipa pregatită de secundul Naţionalei, Horaţiu Paşca. „Formaţia din nordul ţării îşi doreşte enorm un loc în cupele europene în sezonul viitor, iar câştigătoarea trofeului are asigurat un loc în Cupa EHF. Cele 4 accidentări din tabăra oaspetelor - Ardean, Pristavita, Dincă şi Avila pot cântări greu în ecuaţia partidei, iar atmosfera incendiară făcută de fanii giuleşteni va pune o presiune uriaşă pe echipa oaspete”, ne-a spus Dragoş Cojocaru, jurnalistul care comentează jocurile de handbal de la TVR. Partida Rapid Bucureşti-Gloria Bistriţa este în direct la TVR 2 şi TVR HD sâmbătă, 16 martie, de la ora 11.00.

(w640)

Liga Zimbrilor continuă la TVR 1 cu derbiul etapei a 23-a, un duel de foc în Giuleşti, între ocupantele locurilor 2 şi 5: CSM Bucureşti şi Dunărea Călăraşi. În tur, echipa Primăriei Capitalei a învins dramatic, cu 25-24, dar echipa Dunărea Călăraşi joacă de fiecare dată cu mare ambiţie în deplasare, iar cele trei puncte pierdute la masa verde cu Potaissa aduc un plus de motivare. „Va fi o întâlnire care poate clarifica în mare măsură ierarhia în partea superioară a clasamentului, înaintea play-off-ului”, a mai precizat Dragoş Cojocaru al cărui comentariu îl vom asculta şi la meciul transmis de TVR 1 sâmbătă, 16 martie, ora 17.30.

Programul transmisiunilor TVR de handbal în acest weekend şi pentru luni, 18 martie:

Vineri, 15 martie, ora 17.30, în direct la TVR HD:

Handbal feminin Cupa României, Optimi: HC Zalău - Gloria Buzău

Comentatori: Paul Olar şi Dragoş Bocanaciu

Producători: Daniela Enăchescu şi Alin Gelmărean

Sâmbătă, 16 martie, ora 11.00, în direct la TVR 2 şi TVR HD:

Handbal feminin Cupa României – optimi: Rapid Bucureşti - Gloria Bistriţa

Comentator: Cristi Mîndru

Producător: Daniel Chican

 

Sâmbătă, 16 martie, ora 17.30, în direct la TVR 1 şi TVR HD

Handbal masculin Liga Zimbrilor, Etapa 23: CSM Bucureşti - AHC Dunărea Călăraşi

Comentator: Dragoş Cojocaru

Producător: Valentina Stelescu

 

Luni, 18 martie, ora 18.15, în direct la TVR 1 şi TVR HD

Handbal masculin Liga Zimbrilor, Etapa 23: CS Dinamo Bucureşti - CSA Steaua Bucureşti

Comentator: Dragoş Bocanaciu

Producător: Daniela Enachescu

 

TVR +
Canalul TVR YouTube