„Gândește-te la ce lași în urmă!...”, un promo îndrăzneț „Câștigă România!”

TVR.RO | Vineri, 27 Septembrie 2019
„Deschide-ți ochii și mintea, visează, gândește-te la ce lași în urmă!...” este mesajul celui mai nou promo „Câștigă România!” în cel de-al șaselea sezon al concursului de cultură generală difuzat de TVR 2.
virgil iantu

Revoluția culturală se face cu fiecare dintre noi, iar copiii care în spotul de promovare din debutul concursului descopereau bibliotecile au devenit adolescenții care au înțeles că trebuie să își continue educația pentru a fi puternici. Într-o lume care are tendința să uite ce înseamnă o moștenire importantă, tinerii decid că e momentul să dea marea lovitură și să aducă cultura în atenția tuturor.

Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”, cea mai veche bibliotecă universitară din București, un loc unde istoria s-a scris în 1989 și unde cărțile își află lăcaș de mai bine de 100 de ani, a devenit pentru o noapte locul în care echipa „Câștigă România!” și Virgil Ianțu au venit să filmeze promo-ul celui de-al șaselea sezon al concursului de cultură generală de pe TVR 2. Alături de mai mulți adolescenți, Virgil Ianțu a reușit să realizeze un spot video puternic, care sparge tiparele, în centrul căruia se afla nevoia de educație și dorința generației de azi de a se dedica unui ideal puternic.

„Împreună cu echipa „Câştigă România!” am realizat un promo al cărui mesaj sper să ajungă la cât mai multă lume. Din păcate, în ultimii prea mulţi ani, cultura şi educaţia sunt închise în spatele unor seifuri la care avem acces tot mai rar. Suntem datori faţă de generaţiile de după noi să forţăm intrarea şi să le oferim şansa la educaţie, la ei acasa, în România. Le mulţumesc celor implicaţi, tinerilor alături de care am filmat, echipei de producţie şi lui Tudor Dumitraşcu, cu care de fiecare dată reuşim să facem promo-uri de referinţă. Nu uitaţi! Educatia te face mai puternic!”.”, explică gazda concursului de cultură generală „Câștigă România!”.

„Câștigă România!” a debutat în grila de toamnă TVR 2 cu cel de-al șaselea sezon. De luni până joi, de la ora 20.00, Virgil Ianțu vă așteaptă la TVR2 și TVR HD cu noi întrebări și răspunsuri de cultură generală pe teme despre țara noastră.

 

TVR +
Canalul TVR YouTube