Gabriel Garko, un criminal nemilos în serialul „Păcatul și rușinea”

TVR.RO | Joi, 18 Martie 2021
Din 20 martie, actorul italian revine la TVR 2 într-unul dintre cele mai apreciate seriale ale sale, PĂCATUL ŞI RUŞINEA (Il peccato e la vergogna-Italia, 2010-2014). În fiecare sâmbătă, de la 22.25

În fiecare sâmbătă, de la ora 22.25, telespectatorii TVR 2 sunt invitaţi să urmărească o intrigă tulburătoare, în care se împletesc războiul, dragostea și răzbunarea.

Persoanjul principal, interpretat de Gabriel Garko, este Nito Valdi, un tânăr fără familie, a cărui fire impulsivă îl împinge la acte de violenţă. Pentru rolul său din Păcatul şi ruşinea, actorul italian a primit scrisori de ameninţare. Din distribuţie fac parte actorii Gabriel Garko, Manuela Arcuri, Marisa Berenson, Giuliana de Sio, iar regia este semnată de Luigi Parisi şi Alessio Inturri.

(oar_w460)

„În Păcatul și rușinea joc rolul unui nazist, un personaj foarte rău. Rolul interpretat de mine a reușit să stârnească multe emoții negative, iar în perioada în care l-am jucat pe Nito Valdi am primit scrisori de amenințare, iar fanii au venit acasă la mine, dar nu cu intenții bune', a povestit Gabriel Garko pentru Televiziunea Română.

(oar_w460)

La sfârşitul anilor 1930, în Roma sfâșiată de dictatură și controlată de fascişti, destinul lui Nito Valdi se împleteşte cu cel al frumoasei Carmen Tabacchi (Manuela Arcuri), militantă pentru libertate, de care Nito se îndrăgosteşte cu patimă. Respins de obiectul obsesiei sale, Nito intră în rândurile fasciştilor şi jură să se răzbune pe Carmen şi pe familia ei. Drumurile lor se întretaie pe parcursul a 30 de ani, într-un carusel de intrigi pasionale și alianțe dubioase, timp în care şi Italia trece prin transformări radicale.

(oar_w460)

În vârstă de 48 de ani, Gabriel Garko a înregistrat un succes fulminant în România cu rolul lui Tonio Fortebracci, din serialul “Onoare și respect”. A intrat perfect în pielea personajelor pe care le-a jucat, de la roluri de mafiot la criminal nemilos, în serialul captivant „Păcatul și rușinea”. Într-un interviu pentru TVR, actorul italian a mărturisit că nu exclude posibilitatea de a juca și în filme sau seriale românești.

TVR +
Canalul TVR YouTube