loader
Foto

Frumoasa și Bestia

BEAUTY AND THE BEAST - SUA, 1991

 

Regizori: Gary Trousdale și Kirk Wise

Cu: Paige O'Hara, Robby Benson, Jesse Corti

Animație

După ce a trăit o viață în egoism, tânărul prinț Adam este blestemat de o fermecătoare misterioasă că are aspectul unei fiare monstruoase. Singura lui speranță este să învețe să iubească o tânără și să-și câștige dragostea în schimb pentru a se răscumpăra pe sine.

Zece ani mai târziu, șansa lui se arată când o tânără fetiță pe nume Belle (Paige O'Hara) se oferă să ia locul prizonierului său, Maurice (Rex Everhart). Cu ajutorul personalului fermecat al castelului, Belle învață să-l aprecieze pe captorul ei și se îndrăgostește imediat de el. Înapoi în sat, însă, vânătorul fără scrupule Gaston (Richard White) are propriile sale planuri pentru Belle.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Acad. Maya Simionescu:

Invitatata Danielei Zeca Buzura de de sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 10:00 la "Mic Dejun cu un Campion" , este acad. Maya Simionescu – biolog, ...