loader
Foto

Fotbal de legendă, la TVR - Ioan Andone & Friends, meci amical

TVR 1 şi TVRi au transmis duminică, 24 martie, de la 14:20, Gala Ioan Andone - partida Dinamo-Steaua Oldboys, organizată cu prilejul aniversării a 40 de ani de la debutul în Liga Naţională de Fotbal a cunoscutului jucător şi antrenor.

 

Luna martie este pentru Ioan Andone prilej de dublă sărbătoare: aniversarea a 59 de ani de viaţă (15 martie) şi 40 de ani de la debutul în Liga Naţională de Fotbal (7 martie), moment pe care l-a marcat alături de prietenii şi colegii cu care a scris istorie în fotbalul românesc.

(oar_w460)

Readucerea în arenă a unui derby de tradiţie al Fotbalului Românesc, partida Dinamo-Steaua Oldboys a fost organizată de Liga Legendelor şi a avut loc pe arena ,,Anghel Iordanescu”, din Voluntari. Meciul de fotbal a fost urmat de o licitaţie în scop caritabil, iar încasările au fost direcţionate către trei copii cu nevoi speciale din comuna Voluntari, dar şi către Kassandra Rotariu, fetiţa fotbalistului Iosif Rotariu, care urmează să treacă printr-o nouă intervenţie chirurgicală.

Partida, urmată de un dineu caritabil unde se vor scoate la licitatie tricourile cu autograf ale jucătorilor. Banii obţinuţi în urma licitaţiei, la care participă oameni de afaceri, fotbalişti, artişti şi oficialităţi, vor fi donaţi celor patru cazuri umanitare. Maeştrii de ceremonie: Florin Călinescu şi Virgil Ianţu.

„Se împlinesc 40 de ani de când am debutat în Liga I şi, sincer, mă temeam să organizez un eveniment atât de mare. Sper că va fi unul reuşit. M-am consultat cu Victor Piţurcă asupra loturilor, iar la eveniment va participa şi Mircea Lucescu, pentru că este antrenorul alături de care am debutat şi care m-a ajutat în cariera mea de jucător. I-am invitat şi pe foştii mei antrenori, Remus Vlad, Mircea Rădulescu şi Florin Cheran şi, din lumea Dinamo, oameni care şi-au pus amprenta asupra carierei mele”, a spus Ioan Andone, manager cu atribuții de director tehnic la FC Voluntari.

(oar_w460)

În echipa STELEI vor juca: Stelea, Tudor, Florentin Dumitru, Bălan, Daniel, Belodedici, Bumbescu, Goian, Ghionea, Miu, Petre Marin, Stoica Tudor, Paraschiv, Stan Ilie, Iosif Rotariu, Majaru, Panduru, Bănel Nicoliţă, Adrian Ilie, Neaga, Sabin Ilie, Aliuţă, Ciocoiu, Dică, Iovan, Lăcătuş, Piţurcă şi Ilie Bărbulescu.

„Am rămas surprins când am primit propunerea, apoi mi-am dat seama că este un eveniment bun, pentru că generaţia tânără nu-i cunoaşte pe marii jucători care au trecut prin curtea lui Dinamo şi a Stelei şi care au realizat performanţe extraordinare. Sper să vină lume multă, chiar şi cele două galerii... Îmi pare bine că din generaţia Stelei, care a făcut performanţă, vor veni mulţi sportivi. Unii dintre noi vor intra în teren, ceea ce va face deliciul publicului. Mi-aş dori ca stadionul să fie arhiplin”, a spus Victor Piţurcă.

Printre jucătorii lui DINAMO îi recunoaştem pe: Câmpeanu, Cristi Munteanu, Dolha, Mihăiescu, Florentin Petre, Mihali, Bărcăoan, Kiriţă, Rednic, Selymeş, Tâlvan, Pulhac, Grigorie, Vaişcovici, Mateuţ, Alexa, Iftodi, Daniel Munteanu, Iulian Tameş, Munteanu Cătălin, Lupu, Cernat, Marica, Liviu Ganea, M. Niculae, Dănciulescu. Pe teren va intra şi Ioan Andone.

(oar_w460)

Donaţiile pentru cazurile umanitare se pot face în conturile:

KASSANDRA

CONT TRANSILVANIA RON: RO19BTRL03601201617102XX

CONT BRD RON: RO41BRDE360SV41649753600

CONT BRD EUR: RO70BRDE360SV80487003600

ALEXANDRU

RO34 RZBR 0000 0600 1739 9835

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...