Fonduri europene pentru prosperitatea României, la „Investiți în România!”

TVRi | Marţi, 21 Septembrie 2021
Vă invităm să revedeți o ediţie în care ne-am propus să arătăm telespectatorilor de pretutindeni cum pot contribui finanţările europene la dezvoltarea României. Marți, 21 septembrie, ora 21:00, la TVRi și online pe TVR+.
oradea
cristina leorent
podul de la braila
aeroport brasov
drum
oradea
cristina leorent
podul de la braila
aeroport brasov
drum

Octavian-Dragomir JORA, gazda emisiunii, discută cu Mircea-Gheorghe Hava, membru al Parlamentului European, despre oportunităţile pe care le are statul român în atragerea fondurilor comunitare în perioada 2021-2027 şi cum trebuie sprijinite autorităţile şi mediul de afaceri pentru a avea acces la banii europeni.

Ar putea Podul suspendat peste Dunăre de la Brăila să devină un magnet pentru noi afaceri şi totodată să diminueze exodul românilor din zonă? Ne-a spus primarul Brăilei, Viorel Marian Dragomir, la Investiţi în România!

(w640) podul de l

Tot în această ediţie stăm de vorbă cu Adrian Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, despre cel mai ambiţios şi cel mai aşteptat proiect, Aeroportul Braşov-Ghimbav, dar şi despre celelalte iniţiative materializate cu ajutorul finanţărilor Uniunii Europene.

(w640) aeroport b

Jurnaliștii emisiunii „Investiţi în România!” vă invită să urmăriţi reportaje cu Gheorghe Dămian, primarul comunei Ciugud, judeţul Alba, despre cele mai importante proiecte cu bani europeni pe care le-a dezvoltat pentru a creşte atractivitatea zonei şi pentru a îmbunătăţi nivelul de trai al locuitorilor.

(w640) drum

Tot în această ediţie, vă spunem cum a devenit Oradea campioană la atragerea fondurilor comunitare, într-un reportaj realizat de Roxana Segneanu, jurnalist TVR. Iar de la preşedintele Consiliului de Administraţie al Angiomedica, Cecilia Covrig, aflăm cu ce resurse financiare a reuşit să construiască primul spital privat de cardiologie şi boli cardiovasculare din Bucureşti, dat fiind faptul că, timp de patru ani a încercat să obţină bani europeni, însă, fără succes.

(w640) cristina l

Invitaţii lui Octavian-Dragomir JORA sunt:

●       MIRCEA-GHEORGHE HAVA - eurodeputat

●       ADRIAN VEȘTEA - președinte Consiliul Județean Brașov

●       VIOREL MARIAN DRAGOMIR - primar Brăila

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Așteptăm opiniile și sugestiile dumneavoastră pe pagina de Facebook a emisiunii!

TVR +
Canalul TVR YouTube