loader
Foto

Folclor și voie bună în Ajun de Sf. Nicolae, la „Drag de România mea!”

Duminică, 5 decembrie, de la ora 15:00, celebrăm Sfântul Nicolae cu o ediție specială „Drag de România mea!”, dedicată folclorului de colecție.

 

Descoperit şi lansat de Marioara Murărescu, Ovidiu Homorodean ne aduce, din zona Sibiului, cântec patriotic și horă de joc.

Oltenia este reprezentată de Claudia Ghițulescu.

(w882) drag de ro

(w882) drag de ro

Bucovina e mai aproape de noi graţie Elenei Pădure şi lui Sorin Filip, managerul Ansamblului ”Ciprian Porumbescu” din Suceava.

(w882) drag de ro

(w882) drag de ro

Simbol al Banatului, Ana Pacatiuş este evocată de Adrian Stanca și Liliana Laichici prin poveşti şi cântece de referință​.

(w882) drag de ro

Paul Surugiu - Fuego are si el multe surprize muzicale, alături de trupa Supermarket și de baletul condus de coregraful Florin Mariș!

(w882) fuego

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR2: duminică, ora 15:00; sâmbătă, ora 00:35

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, ora 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...