Surprize muzicale şi suflete calde, la „Drag de România mea!”

TVR.RO | Luni, 06 Iulie 2020
„Drag de România mea!” vă invită să revedeți o gală din primul sezon al emisiunii, duminică, 12 iulie, de la ora 15.00, la TVR 2. Emisiunea poate fi urmărită și la TVRi, TVR MOLDOVA şi online pe TVR+.
Drag de România mea

Această ediție a emisiunii „Drag de România mea!” este gata să vă încălzească inimile, cu Paul Surugiu-Fuego, cuceritor în rolul de moderator-artist. V-am pregătit un spectacol încărcat de emoții, valori, tablouri unice și oameni buni de pus la rană.

(w640) Trio cu Fu

Îl vom putea admira pe marele compozitor Marius Țeicu, un tonomat de șlagăre, care vorbește cu sinceritate despre viața și activitatea sa măreață. Paul i-a pregătit o surpriză muzicală de proporții profesorului său, alături de baletul condus de Florin Mariș!

(w640) Drag de Ro

O vom putea admira pe minunata Mădălina Lupu, talentata naistă, discipol al lui Gheorghe Zamfir, ce a fost descoperită acum trei ani de Fuego, acum urcând tot mai sus, pe treptele succesului.

(w640) Folclor

Marea actriță Rodica Popescu Bitănescu a primit trofeul ETERNITATE și ne emoționează cu un moment în care nu râsul ei molipsitor are rolul principal.

(w640) Rodica Pop

Partea a doua este dedicată în exclusivitate Basarabiei, ca o lecție de patriotism, ca un strigăt și o dovadă că unirea s-a realizat prin artă. Marele academician român, poet și prozator de succes, marele om de cultură Nicolae Dabija a primit, de asemenea, trofeul ETERNITATE.

(w640) Echipa

Momente artistice unice - alături de frumoasa Ianna Novac, Anișoara Puică și Valentina Cojocaru.

Emisiunea poate fi urmărită online pe TVR+.

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

(w500) Surugiu Fu

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

TVR +
Canalul TVR YouTube