Finala Eurobasket 2017, în direct la TVR 2 și TVR HD

TVR.RO | Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
Duminică, 17 septembrie, iubitorii baschetului se vor bucura de două meciuri spectaculoase: Spania-Rusia și Slovenia-Serbia

Finalele Campionatului European de Baschet masculin 2017 vor putea fi urmărite, în direct și în exclusivitate, la TVR 2 şi TVR HD. Meciurile vor fi comentate de Emil Hossu Longin și Laurențiu Mându.

La Istanbul, lupta intră în linie dreaptă, iar cei mai buni își dispută întâietatea. Duminică, 17 septembrie, de la ora 16.50, telespectatorii TVR HD vor urmări meciul dintre învinsele din semifinale, Spania și Rusia.

Finala pentru trofeul continental se va disputa în aceeași zi, între Slovenia și Serbia. De la 21.25, TVR 2 și TVR HD vor transmite finala şi ceremonia de premiere, în direct.

„E pe undeva logică această finală, având în vedere superioritatea clară pe continent a basketului din fosta Iugoslavie, cu mențiunea că Slovenia demonstrează că este o minune a sportului mondial, nu numai european. Omul numărul 1 al Sloveniei, Luka Doncic, a avut nevoie să să se mute la 14 ani la Madrid pentru a devenit superstarul care a impresionat pe toată lumea”, a spus Emil Hossu-Longin, jurnalist tv senior la Departamentul Emisiuni şi Ştiri Sportive al TVR, unul dintre comentatorii meciurilor pentru telespectatorii TVR.

TVR +
Canalul TVR YouTube