loader
Foto

Festivalului Naţional de Folclor "Ileana Sărăroiu" - ediţia a VII-a, la TVR 3

Sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 19.00, în cadrul emisiunii „Cântec şi poveste”, aţi urmărit cele mai bune momente din cadrul Festivalului.

 

În luna noiembrie a acestui an, la Târgovişte, a avut loc evenimentul tradiţional care omagiază cariera îndrăgitei interprete de muzică populară, Ileana Sărăroiu.

La această ediţie, juriul de specialitate a ascultat interpretările a 53 de concurenţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 30 de ani şi care provin din toate zonele etnofolclorice ale ţării.

V-aţi bucurat la TVR 3 de cele mai valoroase interpretări, precum şi de cântecele invitatului special la Festival, Constantin Enceanu, alături de Taraful Valentin Albeşteanu!

Festivalul a fost prezentat de actriţa Miruna Ionescu, iar acompaniamentul a fost asigurat de Orchestra Populară „Chindia” a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, dirijată de lonuţ Dumitrescu.

Juriul a fost alcătuit din personalităţi ale vieţii culturale şi artistice, precum: prof. dr. Eugen Petre Sandu, cunoscuta realizatoare de televiziune Maria Tănase Marin, muzicologul Roxana Gibescu, managerul Filarmonicii „Oltenia” din Craiova, Gabriel Zamfir şi  realizatoarea de emisiuni radio Ileana Vieru.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Dacă e marţi, e Telecinemateca la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen (Germania, 1981)”.

Baletul „Frumoasa adormită”, combinația perfectă între basm și inovație artistică, în 23 aprilie, la TVR Cultural

Marți, 23 aprilie, de la ora 22.02, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească spectacolul ce reinterpretează celebrul balet ...