loader
Foto

Femeile de lângă noi, în „Prim-plan” la început de primăvară

Claudiu Lucaci le-a dedicat prima parte a emisiunii din 7 martie, transmisă în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+. În partea a doua, discuţia s-a îndreptat către schimbările din economia mondială.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+. (Partea I)

Ediţia este disponibilă online pe TVR+. (Partea a II-a)

Ca în orice debut de primăvară, bărbaţii se opresc, parcă, pentru câteva zile, din tumultul vieţii cotidiene, pentru a se apleca asupra celor care le stau alături. Femeile sunt văzute şi apreciate, rolul lor este recunoscut, acordându-li-se importanţa cuvenită. Mame, soţii, prietene, dar şi femei de afaceri, femei de succes – toate sunt acum aniversate. Pe 7 martie, Claudiu Lucaci le-a alocat prima parte a emisiunii Prim-plan, când tema dezbaterii a fost „Femeile de lângă noi”. În partea a doua, discuţia s-a îndreptat către schimbările din economia mondială. Emisiunea s-a difuzat în direct, luni, 7 martie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

Despre succes, rolul femeii în societate sau egalitatea de şanse a discutat Claudiu Lucaci cu invitatele sale în prima parte a emisiunii: Andreea Raicu - vedetă de televiziune, femeie de afaceri, luptătoare pentru drepturile femeilor, Oana Marinescu - fondatoarea şi managerul firmei de consultanţă OMA Vision, psihologul Mirela Zivari, AnaMaria Mihăescu - regional manager al International Finance Corporation şi Iuliana Tudor, una dintre cele mai iubite vedete TVR, realizatoare şi prezentatoare a show-ului O dată-n viaţă, soţie, mamă, ambasador al Crucii Roşii Române. „Femeile de lângă noi” au fost în Prim-plan la TVR 1, în acest debut de săptămână, de la ora 21.00.

Partea a doua a emisiunii a fost dedicată schimbărilor în economia mondială, discuţia ridicând probleme referitoare la apropierea unei noi crize şi la forma pe care aceasta ar putea-o lua, la modul în care războaiele schimbă economia mondială. „O nouă criză economică?”, şi-a întrebat Claudiu Lucaci invitaţii în această a doua parte a talk-show-ului, consultantul economic Florin Cîţu şi Adrian Simionescu, preşedintele Vienna Investments.

De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi la un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale momentului. Şi telespectatorii pot adresa propriile întrebări pentru invitaţii emisiunii Prim-plan din această seară, pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...