loader
Foto

Galerie foto

FC Copenhaga – Astra Giurgiu, scor 3 - 0

Campioana României a întâlnit campioana Danemarcei în turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor. Partida din 3 august a fost transmisă în direct la TVR 1 şi TVR HD, de la ora 20.45.

 

E anul premierelor pentru Astra Giurgiu: titlul, prezenţa în preliminariile Champions League şi  şansa de a deveni a cincea formaţie din România în cea mai tare competiţie intercluburi din lume. Miercuri, pe 3 august, campioana României a întâlnit, în Danemarca, FC Copenhaga, în turul al treilea al preliminariilor Champions League.

Astra Giurgiu părăseşte competiţia, dar va juca în play-off-ul UEFA Europa League. După un 1-1 în tur, campioana României are de încercat marea lovitură, intrarea în grupe. Până acolo, însă, mai are de trecut de play-off-ul Champions League, dar o calificare mai departe i-ar garanta prezenţa în grupele Europa League şi bani suficienţi pentru a asigura bugetul pentru întreg sezonul. Duelul româno-danez din preliminariile CM 2018 are un prim episod la nivel de campioane.

Meciul va fi urmat, de la 22.40, de Repriza a treia, care ne aduce cele mai importante momente ale partidei, analize şi comentarii privind rezultatele turului trei al preliminariilor Champions League şi şansele echipelor româneşti mai departe.

Logo

 
Trofeul Valea Uzului. Raliul Moldovei, în direct la TVR Iași și TVR3 | VIDEO

De sâmbătă, 27 iulie, în Moldova răsună din nou motoarele mașinilor de cursă.  

Oana Giurgiu ne spune cum a început totul şi ne poveşteşte întâmplări mai mult sau mai puţin de groază din ediţiile "Luna Plină"  de până acum ...

Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...