loader
Foto

FC Barcelona – Ajax Amsterdam, în direct la TVR

Meciul din grupele UEFA Champions League este transmis marţi, 21 octombrie, de la 21.45, la TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro

 

UPDATE: Meciul şi emisiunile din studioul TVR sunt disponibile online pe TVR+.

Liga Campionilor continuă la TVR cu partida FC Barcelona – Ajax Amsterdam, meci pe care microbiştii îl pot urmări marţi, 21 octombrie. Partida transmisă în direct de TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro începând cu ora 21.45 este comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos şi este precedată, la TVR 1, de Studio Fotbal, emisiune moderată de Tudor Furdui. De la 0.30, Mihnea Ionescu vine cu Rezumatele UEFA Champions League.

Meciul din această seară, arbitrat de scoţianul William Collum, cel care a condus şi întâlnirea dintre reprezentativele României şi Ungariei, este ultimul examen al Barcelonei înainte de „El Clasico”, de sâmbătă, de la Madrid. Catalanii pornesc ca favoriţi, Barcelona fiind neînvinsă pe teren propriu în faţa echipelor din Olanda, în timp ce Ajax a pierdut şase dintre ultimele şapte jocuri în Spania.

Deşi au 23 de jucători care au evoluat, de-a lungul anilor, la ambele echipe, acestea nu s-au întâlnit în Champions League decât de două ori, anul trecut, în grupe (meciuri încheiate cu scorurile de 4-0 pentru FC Barcelona, respectiv 2-1 pentru Ajax). Trei antrenori de top ai lumii au condus atât Barca, cât şi Ajax: Rinus Michels, Johann Cruyff şi Louis Van Gaal, plus Frank Rijkaard, care a câştigat Champions League cu Ajax, ca jucător, iar cu Barcelona, ca antrenor. Frank De Boer, antrenorul cu care Ajax a câştigat patru titluri la rând (11-14) a fost, ca jucător, cumpărat de Barcelona de la Ajax, în ianuarie 1999, pentru suma de 11 milioane de euro şi a jucat la catalani până în 2003.

Până acum, Ajax are două rezultate de 1-1 în grupă, iar Barcelona a învins-o cu 1-0 pe Apoel Nicosia şi a pierdut la Paris, cu PSG, 2-3.

Meciul FC Barcelona – Ajax Amsterdam e marţi seară, de la ora 21.45, la TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...