loader
Foto

Galerie foto

„Fără scăpare”, un clasic cu Alain Delon, la „Telecinemateca” | VIDEO

Alain Delon a intrat în acţiune la Telecinemateca, în rolul mafiotului Tony Arzenta. Pe 11 iunie, de la ora 21.00, la TVR 1.

 

Tony Arzenta, asasin plătit al mafiei din Milano, vrea să se retragă din „afaceri” ca să poată avea grijă de familie. Şefii lui decid să-l elimine, pentru că deţine prea multe informaţii despre ei, dar ajung să-i ucidă, în schimb, soţia şi copilul. Arzenta porneşte într-o cruntă campanie de răzbunare, care-l poartă prin mai multe oraşe ale Europei. Din Sicilia la Paris, Hamburg sau Copenhaga, acţiunea filmului plimbă telespectatorii prin cele mai luxoase hoteluri europene.

(w882)

(w882)

(w882)

Hăituit de mafie, Tony încearcă disperat să salveze ce i-a mai rămas din familie şi să răzbune moartea celor dragi cu ajutorul puţinilor prieteni care i-au mai rămas fideli.

(w882)

(w882)

Alain Delon, Richard Conte şi Carla Gravina fac parte din distribuţia filmului pe care l-ați urmărit sub genericul „Telecinemateca”. Purtând semnătura regizorului Duccio Tessari, filmul de acţiune Fără scăpare” (TONY ARZENTA – Italia, Franţa, 1973) a fost marţi, 11 iunie, de la ora 21.00.

 

Logo

 
Trofeul Valea Uzului. Raliul Moldovei, în direct la TVR Iași și TVR3 | VIDEO

De sâmbătă, 27 iulie, în Moldova răsună din nou motoarele mașinilor de cursă.  

Oana Giurgiu ne spune cum a început totul şi ne poveşteşte întâmplări mai mult sau mai puţin de groază din ediţiile "Luna Plină"  de până acum ...

Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...