loader
Foto

Fără Prejudecăţi - „Povestea după poveste” a reporterilor cu Sindrom Down

Jurnalista Ilinca Ciobanu a adus duminică, la Poveste după poveste, un reportaj despre implicare şi asumarea responsabilităţilor, despre vocea persoanelor cu dizabilităţi şi lipsa prejudecăţilor. Pe 22 octombrie, de la 14.30, la TVR 1 şi TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

La TVR Cluj este produsă şi difuzată singura emisiune din Europa unde lucrează trei reporteri cu Sindrom Down. Raluca, Mihai şi Bogdan împreună cu producătorul Ovidiu Damian au făcut ca România să fie prima ţară din Europa şi a doua din lume care are o astfel de producţie media, devenind un model de incluziune a celor cu dizabilităţi.

(w882)

Tănărul psiholog Ovidiu Damian, producătorul „Fără Prejudecăţi” şi sufletul acestui proiect, devine duminică, 22 octombrie, protagonistul ediţiei Poveste după poveste de la TVR 1. De la 14.30, reportajul despre o lume posibilă unde dizabilităţile sunt anulate şi oamenii trăiesc firesc împreună poate fi vizionat de la 14.30 la TVR 1 şi TVR+.

(w882)

(w882)

Într-o ţară în care numărul persoanelor cu dizabilităţți este de aproape 800.000, adică 3,53% din populaţia României, realizăm că ştim prea puţin despre oamenii de lângă noi. Aşa cum spune şi mama unui tânăr cu Sindrom Down, „expunerea şi interacţiunea dintre persoanele cu şi fără dizabilităţi sunt esenţiale şi nu atât de complicate cum par.”

(w882)

(w882)

(w882)

Reporterul Ilinca Ciobanu aduce duminică, la Poveste după poveste, un reportaj despre implicare şi asumarea responsabilităţilor, despre vocea persoanelor cu dizabilităţi şi lipsa prejudecăţilor. Este povestea din spatele unei emisiuni premiate la ONU, un proiect îndrăzneţ, un vis transformat în realitate de o echipă de oameni senzaţionali care ştiu să facă schimbări în lume şi să lupte pentru ce cred. Amănunte aflăm duminică, 22 octombrie, de la ora 14.30, la Poveste după poveste de la TVR 1 şi TVR+.

(w882)

Producător şi realizator: Irina Luca

(w882)

Televiziunea Română a produs mii de reportaje; unele cu subiecte puternice, altele cu urmări spectaculoase, premiate la festivaluri şi larg apreciate de telespectatori. După ce au fost difuzate, personajele s-au întors în anonimat, poveştile au fost înlocuite de altele, chiar felul de a face televiziune s-a schimbat. Ce s-a întâmplat cu protagoniştii? Care a fost deznodământul şi cum li s-a schimbat viaţa? Aflăm şi în cel de-al cincilea sezon Poveste după poveste, pe care jurnalista Irina Luca îl prezintă din 8 octombrie la TVR 1. Emisiunea Poveste după poveste este în fiecare duminică, de la ora 14.30, la TVR 1 şi online pe TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...