loader
Foto

Galerie foto

Există dieta universal valabilă? Răspunsul, la „Preţuieşte viaţa!”

„Divorţul” de bucatele preparate de sărbători, o poveste ce începe cu bătăile inimii unui copil şi o viaţă nouă la 40 de ani sunt subiectele propuse de Andreea Marin în ediţia de duminică, 8 mai, a emisiunii de la TVR 1 şi TVR HD.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

„După Paşti, cozonacii, plăcintele, piftia sau sarmalele gustoase nu sunt uşor de părăsit. Desparţirea e grea şi lasă urme adânci. Unii au nevoie să meargă la psiholog, pentru a se elibera de coşmarul acestui divorţ. Credeţi-mă, am trecut prin asta. Dar am o veste bună: timpul le vindecă pe toate!”, îşi începe Andreea Marin pledoaria pentru sănătate la începutul emisiunii pe care ne-o oferă pe 8 mai. Ediţia cu numărul şapte Preţuieşte viaţa! poate fi urmărită, ca de obicei, duminică, de la ora 17.00, la TVR 1 şi TVR HD, precum şi în reluare, miercuri, de la 19.00. De asemenea, ea se difuzează şi la TVR Internaţional şi TVR Moldova, precum şi online, pe TVR+.

(w882) Pretuieste

Pentru că dietele fac parte dintre subiectele la care „se pricepe” toată lumea, Andreea Marin ne propune o discuţie pe această temă. Dieta ideală este, însă, un mit. Fiecărui om îi este destinată o anumită dietă, personalizată în funcţie de obiceiurile sale culinare, de ceea ce nu îi dăunează în eventualitatea unei afecţiuni, astfel că facem o mare greşeală urmând reţeta scrisă pe grabă de către vecina care crede că a descoperit dieta–minune. Câţi dintre noi vizităm un nutriţionist înainte de a urma o dietă? Şi mai mult, câţi ne facem analize medicale, pe baza cărora acesta să ne poată prescrie cel mai potrivit regim alimentar?

(w882) Pretuieste

Înainte de a ne prezenta opiniile unui specialist dintr-un centru de detoxifiere şi sfaturile sale utile pentru cei hotărâţi să facă o schimbare reală şi de durată pentru corpul lor, Andreea Marin ne face o confesiune: „Băieţoasă din copilărie, eram mereu căţărată pe gardurile vecinilor şi în copaci ori alergam vreo minge pe terenul de sport, în loc să-mi măsor talia şi bustul pentru rochia de la balul de sfârşit de an. După ce am născut, însă, a fost prima dată când am fost în faţa deciziei de a ţine o dietă”, mărturiseşte vedeta.

(w882) Pretuieste

Preţuieşte viaţa! oferă telespectatorilor TVR informaţii menite sa-i ajute să trăiască frumos cât mai mult timp, aduse de medici români de excepţie, dar şi medici de peste hotare, care îşi prezintă reuşitele medicale impresionante. În această ediţie, aflăm povestea lui Marius, un copil născut cu o malformaţie cardiacă, ale cărei efecte s-au agravat odată cu adolescenţa. Iar pilda pentru părinţii care, cu ceva mai multă atenţie îndreptată către copiii lor, pot descoperi o problemă de sănătate, se desprinde din povestea lui emoţionantă. Îl vom cunoaşte pe Marius, dar şi pe medicul care i-a redat speranţa şi zâmbetul, dr. Mircea Cotul, pe 8 mai, la Preţuieşte viaţa!.

(w882) Pretuieste

Ca în fiecare duminică, în minutele de inspiraţie de la Preţuieşte viaţa! cunoaştem şi în această ediţie o femeie care ne povesteşte experienţa sa, dăruind motivaţie, arătând că schimbarea la orice vârstă este posibilă, dacă ai destulă voinţă. Cine spune că 40 de ani este vârsta după care o femeie nu mai are provocări majore în viaţă? Pentru invitata Andreei Marin din 8 mai, marea schimbare în bine abia atunci a avut loc. De ce a fost nevoie pentru ca viaţa ei să se reclădească şi ce a avut de înfruntat pentru aceasta ne va spune chiar ea, duminică după-amiază, la TVR 1.

(w882) Pretuieste

„Întoace-te la rădăcini, ascultă glasul naturii, învaţă să te împrietenşti cu mintea şi cu corpul tău, oferă sufletului şi spiritului hrana de care au nevoie şi... preţuieşte viaţa!”, este îndemnul cu care Andreea Marin ne invită şi în această duminică de mai, în grădina ei, la Preţuieşte viaţa!.

(w882) Pretuieste

***

Din 27 martie, Andreea Marin revine la TVR 1 cu Preţuieşte viaţa! - un program de infotainment dedicat celor care vor să trăiască demn şi frumos la orice vârstă. Sănătate, sport, nutriţie, frumuseţe, relaţii, familie, parenting, drepturi, dezvoltare personală, modă, oameni-model şi poveştile lor de urmat, noutăţi şi iniţiative cu impact asupra calităţii vieţii, cercetare, responsabilitate socială, dar şi design interior sunt câteva dintre domeniile care îşi găsesc locul în programul realizat şi prezentat de Andreea Marin la TVR. „Avem nevoie să reînvăţăm să trăim aşa cum se cuvine: să avem grijă de noi şi de cei dragi - minte, trup şi suflet! Şi vom avea oameni frumoşi şi buni alături, care să ne aducă idei şi soluţii. Vă aştept să învăţăm să trăim frumos împreună”, spune Andreea Marin.

Preţuieşte viaţa! poate fi urmărită la TVR 1 duminica, de la ora 17.00 şi în reluare miercurea, de la ora 19.00. TVR HD, TVR Internaţional şi TVR Moldova difuzează, de asemenea, programul, care poate fi văzut şi online, pe TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...