loader
Foto

Galerie foto

Exclusiv în România – pe urmele saşilor

Cristian Tabără a ajuns sâmbătă, 28 decembrie, în satele Viscri şi Criţ din Braşov.

 

UPDATE: Ediția de sâmbătă, 28 decembrie, este disponibilă online pe TVR+

Biserici fortificate, borcane cu miere şi gem pentru Casa Regală a Marii Britanii, supă de fasole cu prune uscate şi tarhon – în această sâmbătă, Cristian Tabără şi echipa Exclusiv în România pornesc pe urmele saşilor, în satele Viscri şi Criţ din judeţul Braşov. Telespectatorii TVR 1, TVR HD şi cei care urmăresc emisiunea online, pe TVR+, au şansa să cunoască pe 28 decembrie, de la ora 18.00, alte unicate mondiale şi obiective demne de văzut şi admirat.

În ultima ediţie Exclusiv în România din acest an, Cristian Tabără descoperă locurile şi oamenii dragi prinţului Charles află poveştile lor. De la Caroline Fernolend, care a reînviat civilizaţia unică a strămoşilor ei, până la cărămidarul Gheorghiţă, om de bază în restaurarea caselor săseşti. Fără a o uita pe Sara Dootz, vârstnica şi înţeleapta prietenă a lui Charles, căreia prinţul îi trimite epistole scrise de mână.

Sâmbătă după-amiază, de la ora 18.00, în emisiunea Exclusiv în România de la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, Cristian Tabără propune telespectatorilor săi o destinaţie turistică britanică şi o lecţie de viaţă germană, aflată în inima României.

Găsiți Exclusiv în România pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania.

O emisiune de Cristian Tabără

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

Jurnalist: Denisa Anghel

FILM.TVR.RO

Logo

 
Rodica Mandache, în rolul Pălărierului... cel bun, la „Vis sau realitate”

Pe 17 mai, mult admirata actriţă îşi încearcă noi talente. Basti Ţopescu îi este alături, ajutând-o să-şi îndeplinească visul. Un nou episod „Vis ...

Veta Biriş, triplu aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne invită să omagiem viaţa şi cariera artistei împreună cu Mariana Anghel, Andreea Voica, Ilie Medrea, precum şi cu reprezentanţi ...

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.