loader
Foto

Eurovision 2024: Skånetrafiken anunță bilete speciale pentru Eurovision

Skånetrafiken, furnizorul regional de transport public pentru Malmö și Skåne, a anunțat două tipuri noi de bilete pentru Concursul Muzical Eurovision.

 

Skånetrafiken a anunțat crearea a două tipuri noi de bilete pentru Concursul Muzical Eurovision 2024, care sunt valabile între 5 și 12 mai. Un bilet este specific pentru Skåne, în timp ce celălalt se aplică Skåne și călătoriilor peste Podul Øresund.

Biletele sunt:

•           Eurovision Skåne: Călătorie nelimitată în Skåne timp de opt zile pentru 350 SEK (30.49 Euro)

•           Eurovision Skåne/Köpenhamn: Călătorie către și dinspre Copenhaga cu trenul Øresund și în Skåne timp de opt zile pentru 700 SEK (61 Euro)

Biletele vor fi disponibile pentru achiziționare pe aplicația Skånetrafiken între 15 aprilie și 12 mai.

Eurovision 2024

Loreen a câștigat cea de-a 67-a ediție a Concursului Muzical Eurovision pentru Suedia cu “Tattoo”. Ea este prima femeie care câștigă de două ori competiția, având anterior victoria în concursul din 2012 cu “Euphoria”.

În cele din urmă, aceasta este a șaptea victorie a Suediei la Eurovision, după victoriile din 1974, 1984, 1991, 1999, 2012 și 2015. Acest lucru face Suedia una dintre cele mai de succes țări la Eurovision, alături de Irlanda. Loreen a devenit de asemenea prima femeie și a doua persoană care câștigă de două ori Eurovision.

Malmö va găzdui concursul pentru a treia oară, după ce a mai fost gazda în 1992 și 2013.

***

Sursa: eurovoix.com

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...