loader
Foto

Eurovision 2024: Au început repetițiile tehnice la Malmö

La Malmö Arena din Malmö, Suedia, joi, 18 aprilie au început repetițiile tehnice pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.

 

Câteva fragmente din postările membrilor echipei pe rețelele de socializare arată că va exista o platformă cubică specială cu luminile care se vor roti și își vor schimba poziția pentru fiecare interpretare.

Setul pare să se bazeze în mare parte pe tehnologia video - cuprinzând podelele, pereții și tavanul - îmbinată cu iluminatul și automatizarea.

Un alt scurt clip dezvăluie numărul de unghiuri de cameră în timpul interpretării Olandei și cât de rapid se schimbă acestea.

Echipa de filmare pare să folosească CuePilot, un software danez folosit în transmisiile profesionale de înaltă calitate. Acest software este un sistem de automatizare care permite realizatorilor de televiziune să conceapă și să programeze extensiv mișcările camerelor și tăierile.

Postul de televiziune și organizatorul suedez SVT va lucra în mod constant la locație pentru a se asigura că totul este perfect pentru repetițiile cu stand-in. Aceste repetiții sunt așteptate mai târziu în această săptămână.

Repetițiile Eurovision 2024 cu toți artiștii interpreți sunt programate să înceapă sâmbătă, 27 aprilie.

Sursa: eurovoix.com

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Seria documentară „Ecce Via”, în Săptămâna Patimilor, la TVR Cultural | VIDEO

În Săptămâna Patimilor pentru creștinii ortodocși, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească seria documentară „Ecce Via”, o ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.