loader
Foto

Galerie foto

Emisia TVR 1 va fi retransmisă în Republica Moldova

Documentul va fi semnat joi, iar evenimentul va fi transmis, în direct, la TVR 1  

 

ACTUALIZARE 12 SEPTEMBRIE:

TVR 1 va transmite, într-o Ediţie Specială, joi, de la ora 18.00, momentul semnării acordului, precum şi declaraţiile oficialilor prezenţi. Documentul va fi semnat la  sediul TVR. Mai multe detalii aflaţi pe stiriletvr.ro.

 

TVR se întoarce în Republica Moldova. Autorităţile de la Bucureşti şi cele de la Chişinău au finalizat negocierile pentru retransmisia emisiunilor TVR 1.

În 2007, când Republica Moldova era condusă de Partidul Comuniştilor, TVR 1 a fost scos de pe frecvenţele terestre. Retransmisia postului public de la Bucureşti a fost discutată şi de premierii Iurie Leancă şi Victor Ponta, care s-au întâlnit la Chişinău, acum două săptămâni.

„Sperăm ca emisiunile TVR să fie recepţionate în cel mai scurt timp în Republica Moldova. Există un public interesat, care doreşte să vadă programele TVR. Este un proces de negociere destul de complex, care s-a desfăşuat în ultima perioadă”, a declarat Bogdan Aurescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe.

FILM.TVR.RO

Logo

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: Vineri, 10 Mai 2024

În ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflați despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

„După 40 de zile”, o dramă românească despre dragoste și drama unei prietenii, la TVR Cultural și TVR 2

Drama românească „După 40 de zile”, o poveste despre iubire și drama unei prietenii, regizată de Andrei Gruzsniczki în 2021, va fi difuzată la ...