loader
Foto

Emilia Popescu, sub lumina reflectoarelor pe scena vieţii

Emilia Popescu a fost în premieră în emisiunea IERI-AZI-MÂINE, în sezonul încheiat în această vară. Vă invităm să revedeţi ediţia în care a fost prezentă, pe 14 septembrie, de la ora 15.40, la TVR 2.

 

Emilia Popescu a răspuns invitaţiei noastre şi a venit în studioul Ieri-Azi-Mâine împreună cu fiica sa, Maria Ştefănescu, şi alături de prieteni artişti care i-au fost ori îi sunt parteneri în spectacole de teatru şi de televiziune.

I-am primit, cum altfel decât cu aplauze, pe Mirela Zeţa, Diana Cavallioti şi Ştefan Bănică.


Emilia Popescu a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“, clasa Olga Tudorache şi Florin Zamfirescu,  în urmă cu 30 de ani. A debutat în 1985 în rolul Ilincăi din filmul "Moromeţii", regia Stere Gulea.

(w882) Emilia Pop

Într-o emisiune, Emilia Popescu a povestit cum l-a cunoscut pe Ştefan Bănică: „Ne-am văzut prima oară la Institutul de Teatru. De departe, am avut impresia că Ştefan are ochii violeţi, era ca un fel de Liz Taylor pentru mine.

(w882) CU STB

„Pescăruşul”, de Cehov; Foto credit: Teatrul de Comedie

De atunci, pentru cei doi colegi şi prieteni au urmat spectacole de diverstiment la televiziune şi nenumărate apariţii pe scenă, la teatre bucureştene sau în turnee.

Cu Mirela Zeţa, Emilia Popescu a împărţit scena în „Totul în grădină”, de Edward Albee, de la Teatrul de Comedie (foto Adriana Grand).

(w882) CU MZ

Diana Cavallioti, actriţă de film şi apariţie remarcabilă în seriale de televiziune, de asemenea prezentatoare tv, a fost prezentă şi ea în ediţia noastră.

(w235) cu fiicaRegizorul Alexandru Darie a pus în scenă spectacole în care protagonistă a fost Emilia Popescu şi ne-a vorbit despre succesul proiectelor comune.

Maria Ştefănescu, o tânără talentată care a ales o carieră în design, ne-a povestit cum este Emilia acasă ori în vacanţe, ca mamă.

Alături de noi au fost, ca de obicei, Nae Alexandru şi grupul „Supermarket”.

Foto credit: Teatrul de Comedie, Adriana Grand, Facebook Emilia Popescu, Facebook "Ieri Azi Mâine"

***

În fiecare ediție, teatrul, poezia şi muzica vor înnobila valoarea de unicat a mărcii IERI - AZI - MÂINE.

La TVR 2 -  vineri, ora 15.40

La TVR INTERNAȚIONAL - sâmbătă, ora 12:00 (ora României)

La TVR MOLDOVA - luni, ora 11:00

***

Prezintă: Corina Dănilă

Producător: Carmen Movileanu

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...