Elena Gheorghe: „Sunt un om care pune suflet și care a câștigat!”

TVR2 | Duminică, 21 Noiembrie 2021
Invitata Irinei Păcurariu la "Rețeaua de idoli" a fost Elena Gheorghe, care și-a testat limitele într-o familie unde 11 membri, inclusiv ea, au trecut prin experiența infecției cu Coronavirus. Revedeți ediția vineri, de la ora 22:00, la TVR 2.

În toată perioada, artista, care a făcut o formă mai ușoară a bolii, a fost un important suport pentru familia sa. Frumoasa și talentata cântăreață a oferit la TVR 2 primul său interviu.

Cu origine aromână din partea tatălui, Elena Gheorghe a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Mărioara Man Gheorghe. În carieră, Elena Gheorghe și-a făcut un nume în muzica pop-dance și armânească și a reprezentat România la Eurovision, în 2009.

(w640)

Invitată la „Rețeaua de idoli”, interpreta a răspuns deschis la întrebări legate de muzică, familie, cei doi copii năzdrăvani sau șocanta experiență COVID-19 și a vorbit, după perioada dificilă prin care a trecut, despre lucrurile care au cu adevărat valoare în viață.

„Am cântat când eram mică muzică armânească acasă, în familie. Apoi, am scos un album în 2008, când era perioada cu piesa „Te ador”, care ajunsese în topuri. După ce bunica mea s-a stins a fost ca un fel de omagiu pentru ea. Un proiect de suflet în care am investit doar eu. Vreau să cânt despre speranță, despre iubire adevărată, despre valori. Iubirea este cea mai importantă valoare pe care o poate avea un om: atunci când faci totul din dragoste, fără să te gândești dacă pierzi. Eu nu sunt un bun afacerist și nici nu cred că am fost vreodată, dar sunt un om care pune suflet și care a câștigat, chiar și bani, tocmai pentru că am pus suflet”, a spus Elena Gheorghe la „Rețeaua de idoli”.

(w640)

TVR +
Canalul TVR YouTube