loader
Foto

Eleganță și povești de dragoste la „Drag de România mea!"

Duminică, 4 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 2, s-a difuzat o nouă ediție „Drag de România mea!" găzduită de Paul Surugiu-Fuego.

 

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Fiecare gală „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” înseamnă un alt capitol, o altă poveste, o altă etapă în care vă invităm să intrați și, pentru aproape două ore, să uitați de toată nebunia din jur și să vă bucurați de muzică bună, povești interesante, lucruri noi, personalități marcante, umor, autenticitate și exemple dintr-o Românie care începe, din ce în ce mai pronunțat, să-și uite valorile și oamenii remarcabili.

Duminică, 4 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 2,  v-a așteaptat o nouă ediție în diversitate, numai bună pentru o după-amiază plină de substanță, nostalgii, amintiri, învățături și frumos.

Așadar, Iosif Ciunterei, direct de pe coclaurile lui, ne-a povestit despre o țesătoare pricepută și despre această îndeletnicire care a ajuns azi, din nefericire, să fie pe cale de dispariție.

(w500) Folclor

Umorul a fost prezent printr-o scenetă reinterpretată de Paul Surugiu - Fuego și de Nae Alexandru.

(w882) Manuela Ce

Cu eleganța sa, sosește la noi, pentru a ne-a spus povești de suflet, despre film și despre artă, Manuela Cernat, scriitor, critic de film, pedagog de exceptie, jurnalist însemnat.

A revinit la noi, într-o apariție de zile mari, interpretând două dintre capodoperele marca Florin Bogardo, minunata Stela Enache.

(w500) Stela Enac

Cu nostalgii, dar si cu bucurii, ne-am întâlnit cu actrița Cezara Dafinescu. Artista ne-a povestit despre parcursul său, despre realizarile și dezamăgirile din prezent si despre anii de aur.

(w882) Cezara Daf

Exclusivitatea ediției o reprezintă familia Roman. Astfel, fostul prim-ministru și important om de cultură al țării, Petre Roman, a fost la noi alături de fiul său, Petrus și de soția sa, artista Silvia Chifiriuc.

(w882) Fam Roman

Petre Roman ne-a oferit o lecție de umanitate și ne-a vorbit despre valorile neamului, iar Silvia Chifiriuc a avut daruri muzicale alături de Paul Surugiu - Fuego.

(w882) Fam Roman

O ediție de colecție în care surprizele au venit şi din partea băieților din trupa Supermarket care ne-au pregătit cel mai recent single al lor, iar baletul condus de Florin Mariș a completat atmosfera.

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

(w882) Fuego 4 oc

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Irina Drăgan, una dintre primele femei jandarm din țară, și antreprenoarea Alexandra Solea, la podcasturile „ArtELE”. Drăgan: Prin munca mea, am avut ocazia să depăşesc prejudecăţi, şabloane şi critici

În ultimul weekend din luna martie, de la ora 13.00, la podcasturile „ArtELE”, Valentina Băințan discută cu Irina Drăgan, una dintre primele ...

Un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”, din 31 martie, la TVR Cultural. Prima invitată, dr. Maria Dorobanțu

TVR Cultural și Academia Română îi invită pe telespectatori, din 31 martie, la un nou sezon al emisiunii „Dialoguri academice”. Dr. Maria ...