Eleganță și momente spectaculoase, la „Drag de România mea!”

TVR.RO | Luni, 31 August 2020
Pe 6 septembrie, de la ora 15.00, rememorăm la TVR 2 secvențe de senzație din colecția „Drag de România mea!” Emisiunea se difuzează și pe TVRi și TVR MOLDOVA.
Main 27 oct
Irina Loghin si Fuego
Microfon g
Jolt
Octavian
La pian
Negru
Auriu
Talisman
cuplu
Main 27 oct
Irina Loghin si Fuego
Microfon g
Jolt
Octavian
La pian
Negru
Auriu
Talisman
cuplu

Eleganța ne este carte de vizită în mai toate galele pe care le-am construit, încercând mereu, cu simplitate, să venim cu alternative și să aducem ce-a fost cândva mai aproape de azi, în stilul nostru, plin de lumini. Credem că scopul unui program de divertisment este acela de a distra, firește, dar și de a educa simțuri și gusturi.

Numeroase personalități ne-au călcat pragul pe parcursul unui an de zile, dând naștere, împreună, unor momente de senzație.

Încercăm să păstrăm o linie a eleganței și să vă aducem momente artistice de calitate, oameni mari ai țării, exemple și lucruri utile, limbaj adecvat, bucurii și simplitate.
Poate că felul nostru de a fi, de-a gândi și oferi acest show, ne-a adus la sezonul trei.

Rememorăm secvențe de senzație din colecția show-ului nostru,“Drag de România mea!”, momente artistice deosebite, pline de savoare și de frumusețe.

Paul Surugiu-Fuego povestește, cu baletul emisiunii și coregraful Florin Mariș, despre ceea ce înseamnă acest show pentru ei, despre cum au evoluat, despre proiectele lor și ce înseamnă dansul în definirea unui moment desăvârșit.

O veți revedea pe minunata Marina Voica, într-un tandem cu doi dintre balerinii noștri.

(w500) Marina V

Minunații compozitori Jolt Kerestely, Marius Țeicu și Cristian Faur sunt alături de noi prin refrenele lor.

(w640) Teicu

Ne vom aduce aminte și de câteva omagii speciale, aduse Doinei Badea, lui Dan Spătaru sau Mihaelei Runceanu, oferite publicului de Paul Surugiu-Fuego și de artiști precum Mioara Velicu, Silvia Dumitrescu sau Carmen Trandafir.

(w640) Silvia D

Puterea și sensibilitatea au reprezentanți de seamă prin vocea Adinei Sima, precum și cea a artiștilor Stela Enache, Ovidiu Komornyik, Pompilia Stoian, trupele Talisman si Supermarket.

(w640) Singer

Un duet care a strâns nenumărate aprecieri este cel al lui Paul Surugiu-Fuego cu Lidia Buble, dar şi cel cu Irina Loghin.

(w640) Buble si F

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:00; sâmbătă, orele 10:00 și 21:00

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

TVR +
Canalul TVR YouTube