loader
Foto

Duminică seară, cântăm şi ne distrăm cu Maria Buză şi invitaţii ei

Telespectatorii TVR 1 au putut revedea spectacolul de la Sala Palatului din Bucureşti, prezentat de Iuliana Tudor, duminică, 10 martie, de la ora 21.00.

 

Cunoscută şi îndrăgită de publicul larg atât în calitate de actriţă, cât şi de solistă de muzică populară şi de petrecere, Maria Buză are o calitate incontestabilă: ştie să facă spectacol. O demonstrează şi pe parcursul concertului ce poartă titlul uneia dintre melodiile sale, „Tinereţea mea”, ce a avut loc la Sala Palatului din Bucureşti. Telespectatorii TVR 1 pot revedea spectacolul prezentat de Iuliana Tudor. Prima parte a fost difuzată duminică, 3 martie, partea a doua o veți revedea duminică, 10 martie, de la ora 21.00.

(w500)

Maria Buză şi soţul său, talentatul intrumentist George Pătraşcu, şi-au dorit un concert de familie, în care să evolueze pe scenă alături de cei mai dragi prieteni ai lor, printre care se numără nume mari ale scenei româneşti: Andra, Pepe, Gabriel Dorobanţu, Matilda Pascal Cojocăriţa, Marius Rizea şi vedeta TVR Iuliana Tudor. Conceptul concertului este unul de „cântece de altădată”, nelipsind însă momentele umoristice cu simpaticele poersonaje „Floarea şi Gheorghe”.

(w882) Iuliana Tu

În perioada de pregătire a spectacolului, Maria Buză declara: „Îmi doresc atât de mult să fie un spectacol care să bucure mii de oameni, încât nu mai dorm de nopţi întregi, gândindu-mă ce să facem ca să afle lumea de acest eveniment. Mă mai liniştesc doar la repetiţii, când îmi dau seama că suntem ca într-o mare familie, în care fiecare vrea să dea ce are mai bun.”

„Cu acest spectacol, am vrut să arăt lumii ce minunat violonist este soţul meu! Despre el este vorba”, ne-a mai mărturisit Maria Buză.

(w500)

Coregrafia aparţine grupului de dans modern condus de Ioana Macarie, iar acompaniamentul este semnat de Orchestra de muzică populară condusă de maestrul George Pătraşcu. Iuliana Tudor ne aşteaptă, aşadar, cu alte momente de folclor autentic, la concertul susţinut de Maria Buză şi invitaţii săi, duminică, 3 martie, respectiv 10 martie, de la ora 21.00, la TVR 1.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Impactul legislației Uniunii Europene asupra cetățenilor români

Luni, 15 aprilie, de la ora 21, vă invităm pe TVR Internațional la o nouă ediție a emisiunii ”Avocatul dumneavoastră”.

Reporter Special: Credințe fără granițe | VIDEO

Reporter Special: Credințe fără granițe | VIDEO

publicat: Vineri, 12 Aprilie 2024

Mai mulţi tineri din Africa şi unul din Siria au ales să studieze teologia la Iaşi. Poveştile lor impresionante le puteţi descoperi în cadrul ...

Probleme la bloc, rezolvări în instanță

Probleme la bloc, rezolvări în instanță

publicat: Vineri, 12 Aprilie 2024

De multe ori, problemele locative îşi găsesc rezolvarea pe cale amiabilă, însă există şi situaţii când singura soluţie este Instanţa de ...