loader
Foto

„Duelul brazilienilor”, în direct la TVR

Meciul din grupele UEFA Champions League FC Şahtior Doneţk - FC Porto a fost transmis în direct marţi, 30 septembrie, de la 21.45, la TVR 1, TVR HD şi T VR+.

 

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Dacă e marţi, e Liga Campionilor la TVR! Pe 30 septembrie, microbiştii au un nou motiv să se instaleze în faţa micilor ecrane, pentru a urmări întâlnirea dintre FC Şahtior Doneţk - FC Porto, meci din grupele UEFA Champions League. Partida transmisă în direct de TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro începând cu ora 21.45 a fost comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos şi a fost precedată, la TVR 1, de Studio Fotbal, emisiune moderată de Tudor Furdui. De la 0.30, Mihnea Ionescu a venit cu Rezumatele UEFA Champions League.

Şahtior a debutat în Champions League pe terenul din Lvov, acolo unde îşi va juca meciurile de pe teren propriu (după ce echipa s-a mutat din Doneţk, din cauza conflictului cu separatiştii). Duelul împotriva celor de la FC Porto a fost derbiul grupei H, din care mai fac parte Atletic Bilbao şi FC BATE Borisov.

Cele două echipe au făcut parte din aceeaşi grupă şi în 2011, Porto reuşind două victorii, 2-1 acasă, 2-0 în deplasare.

Şahtior a terminat 0-0 la Bilbao, în primul meci, iar FC Porto a câştigat acasă, cu BATE Borisov, cu scorul de 6-0. FC Porto a terminat pe locul 3 în ultimul sezon şi a trecut prin play-off pentru a ajunge în grupe.

Partida de marţi seară poate fi supranumită „duelul brazilienilor”: Porto are 9 jucători din Brazilia în lot, iar Şahtior, 13.

Meciul FC Şahtior Doneţk - FC Porto - marţi seară, de la ora 21.45, la TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...